Sport

Kleine Super Sunday bij HMHC

Het is een echte hockeytraditie: de zondag dat alle teams thuisspelen wordt Super Sunday genoemd. Niet alleen in Harlingen, ook bij andere hockeyclubs. En dan is het extra gezellig op de club. Komende zondag spelen de Dames en Heren thuis, wat HMHC deze keer een ‘kleine’ Super Sunday noemt. Eigenlijk zou Jong Dames ook thuis spelen, maar hun tegenstander heeft zich uit de competitie teruggetrokken. De Veteranen spelen al vroeg een uitwedstrijd, dus die kunnen bij terugkomst de teams van HMHC aanmoedigen.

Ook zaterdag is er uiteraard hockey aan de Westerzeedijk. In de ochtend speelt een aantal jeugdteams thuis en om 13.00 uur spelen de jongens van JO16 tegen Upward in de landelijke suptopklasse. Hockey op niveau bij HMHC, dus van harte welkom!

 

20 april interactieve avond over ‘de toekomst van HMHC’

Noteer het alvast in je agenda: het bestuur organiseert op donderdag 20 april om 20.00 uur een interactieve avond over de toekomst van HMHC. De club staat er goed voor en bestaat dit jaar 55 jaar, dus een goed moment om naar de toekomst te kijken en de volgende generatie te activeren. Wat voor club wil HMHC zijn in de toekomst? Hoe houden we kinderen (en ouders) enthousiast over een teamsport als hockey? Hoe zorgen we voor voldoende vrijwilligers? Hoe wordt HMHC nog duurzamer? Er wordt gerekend op een grote opkomst!

 

Poiesz Jeugdsponsoractie

Net als een aantal andere Harlingen sportverenigingen doet HMHC mee met de jaarlijkse Poiesz Jeugdsponsoractie. Dus als je daar boodschappen doet, doe dan je munten in de buis van HMHC. De jeugd van de club kan het goed gebruiken.

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Net als de afgelopen jaren kun je weer tot de zomervakantie gratis mee komen trainen bij HMHC. Of je nu 4 bent (dan kun je bij de Funkeys terecht) of super-senior, je bent van harte welkom bij HMHC. Voor dames en heren, jongens en meisjes. Kom gerust mee met je vriend of vriendin.

 

Programma komend weekend

Zaterdag

9.00 Leeuwarden – HMHC MixO8-1

9.30 HMHC MixO10-1 – Quick Stick

11.00 HMHC MixO12-1 - Sneek

12.40 GHBS – HMHX MO-16-1

12.40 Leeuwarden – HMHC MO-16-2

13.00 HMHC JO16-1 – AMHC Upward

Zondag

10.00 uur Quick Stick – HMHC 30+/Veteranen

11.00 uur HMHC Jong Dames onderlinge wedstrijd

12.30 uur HMHC Dames – Nunspeet

14.45 uur HMHC Heren - Lelystad

|Doorsturen

Buienradar



Agenda