Voetbal

Kantine van fc Harlingen weer open

Vanwege de coronamaatregelen zal de officiële opening op een later te bepalen datum plaatsvinden maar afgelopen weekend ging de kantine weer open voor publiek. Uiteraard onder strikte maatregelen maar gelukkig werd daar goed gehoor aan gegeven. 

De kantine moest eerst een aantal dagen dicht omdat FJS Vloeren de nieuwe vloer moest leggen. Eenmaal weer geopend kwamen er veel positieve reacties op het prachtige geheel. Rest nu nog wat kleine dingetjes maar de kantine én de keuken zijn in gebruik.

Wel zijn de algemene basisregels van kracht en deze zijn terug te vinden op de website van fc Harlingen (www.fc-harlingen.nl). Verder moet iedereen bij binnenkomst van de kantine zijn of haar handen desinfecteren en persoonlijke gegevens noteren. Er geldt een looproute én er zijn alleen zitplaatsen. Dit geldt overigens ook voor het terras. De 1,5 meter afstand moet in acht worden gehouden en we mogen elkaar daarop ook aanspreken. Voor ieders veiligheid maar ook zeker om corona buiten het sportcomplex te houden. Maar de koffie (of fris of…) zal er niet anders om smaken en dus heten ze iedereen vanaf nu van harte welkom.`

 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda