Sport

Jongste volleybalteam VVH zoekt fanatieke jongens en meiden

Vanaf dinsdag 30 augustus om 17.30 uur is het weer zover. Dan gaat namelijk het nieuwe volleybalseizoen van start. Ook starten dan de trainingen voor het jongste volleyballers en volleybalsters van Volleybal Vereniging Harlingen. 

Er is door Meindert Paul Kwast en Remco Bronger bij Volleybal Vereniging Harlingen een nieuw jeugdteam opgericht. Dit om ervoor te zorgen dat er gebouwd kan worden aan een nieuwe generatie volleyballers en volleybalsters in de havenstad. Het team bestaat tot dusver uit vijf meiden en twee jongens. Het zou erg fijn als we nog een aantal jongens kunnen vinden die eens een keer willen kijken of volleybal ook iets voor hen is. Maar ook meiden zijn ook zeker welkom. Volleybal is een snelle, actieve, bewegelijke en explosieve sport. Daarnaast is sinds een aantal jaar ook het smashbal erg in opkomst. Deze variant op volleybal valt vooral bij de jongens erg in de smaak. Op YouTube zijn van deze variant op volleybal al diverse filmpjes te vinden. 

 

Kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar zijn van harte welkom. Om mee te doen of om misschien eerst maar eens te kijken. Voor nadere informatie over trainingen kan contact worden opgenomen met Meindert Paul Kwast op 06-28676322 of via jc@vvh-harlingen.nl . Mocht uw kind jonger of ouder zijn twijfel niet om meer informatie op te vragen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda