Sport

Jong Dames HMHC blijft winnen

Op een regenachtige zondag van 3 oktober speelde Harlingen Jong Dames 1 hun eerste uitwedstrijd. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want de huidige koploper stond op de planning, Stix uit Joure.

In het eerste kwart van de wedstrijd viel er al snel een goal voor Joure. Dat hield de meiden van HMHC niet tegen om in de strafcorner via een tip-in van Mette de 1-1 te maken. Toen niet alleen de regen, maar ook de 2-1 viel, zakte Harlingen wat in.

Na de gelijkmaker, 2-2, van Denise kwam de motivatie weer terug, en ging Harlingen weer vol aan de bak. Door de sterke verdediging van Leandra, Melanie, Mette, Senna, Lilian, en onze geweldige keepster Sanne bouwde Harlingen het weer sterk op. Dit leidde tot nog een strafcorner met een prachtige voorzet van Esmee op Ebony, die de 2-3 maakte.

 

Na al het harde werken is Harlingen met een zeer tevreden gevoel en uitslag weer terug naar huis gereden. Vol vertrouwen ontvangen ze Leeuwarden komende zondag, om 13:00 uur in de thuishaven aan de Westerzeedijk. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda