Sport

Jeugdzaalkaatstraining KV Eendracht

Het kaatsseizoen 2023 bij KV Eendracht start traditiegetrouw met de zaalkaatstrainingen voor de jeugd in de Waddenhal te Harlingen. Hieraan kunnen jongens en meisjes van zes tot en met 18 jaar deelnemen. De zaaltrainingen omvatten in totaal dertien lessen.

De eerste training is op maandagavond 9 januari 2023 van 18.00-19.00 uur. De dertiende en laatste training is op maandagavond 17 april 2023. De kaatstrainingen zijn verdeeld in een jongste groep + beginners en een gevorderde groep en worden gegeven door twee trainers. Er wordt getraind met de harde bal voor de gevorderde groep, waarbij een kaatshandschoen nodig is en de mini tennisbal en de zachte bal voor de jongste groep + beginners. Er zijn wel een aantal handschoenen aanwezig voor kaatsers welke geen eigen handschoen bezitten. Het dragen van zaalsportschoenen is verplicht. De zaal is bij uitstek de locatie om je techniek te verbeteren en je verder te ontwikkelen in de kaatssport. Nieuwe jeugdkaatsers zijn van harte welkom en kunnen vrijblijvend enkele lessen meetrainen.

Aanmelding kaatstraining liefst vooraf via een mailtje naar wedstrijdsec.kveendracht@gmail.com. Als dat niet lukt, kom je gewoon naar de eerste trainingsavond. Voor meer inlichtingen, kun je altijd bellen of mailen naar een trainer of op de lesavond aanspreken. Douwe Broersma: douwe.broersma@ziggo.nl, tel. 0517-417694 of Jan Volbeda: janvolbeda48@gmail.com, tel. 0517-851563.

|Doorsturen

BuienradarAgenda