Voetbal

Jeugdtrainers Zeerobben

Het mag dan een rustige tijd zijn geweest voor de voetballers, dat geldt niet voor het jeugdbestuur van Zeerobben. Zij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de invulling van de trainersstaf voor het komende seizoen.

Dat lijkt nog heel ver weg en hoewel alles nog erg onzeker is moeten toch de eerste stappen voor het nieuwe seizoen gezet worden. En naast de invulling van de trainers is er ook al een start gemaakt met de nieuwe indelingen voor de teams voor het komende seizoen. Weliswaar nog een potloodversie maar de eerste stappen zijn gezet.

Het jeugdbestuur is zeer verheugd met de contractverlenging van Keimpe Brander. Keimpe is de opvolger van Niels IJben die aan het eind van het vorig seizoen vertrok. Keimpe is 23 jaar en komt uit Heeg en trainde daar ook veel jeugdteams van de F2 tot de JO17-1 maar ook het 2e van Heeg. Keimpe is inmiddels afgestudeerd aan de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding en is in het bezit van UEFA C. 

Het was best een lastig jaar om te beginnen bij een nieuwe club. Normaal gesproken spreek je veel mensen binnen de club maar dat was het afgelopen seizoen helaas niet mogelijk en ook werd er maar weinig gevoetbald. Het bestuur hoopt dan ook dat deze enthousiaste jeugdtrainer dit seizoen nog maar anders het komend seizoen, zijn talenten op het trainersgebied verder kan ontwikkelen bij de jeugdafdeling van Zeerobben. Zeerobben heeft daar alle vertrouwen in.

|Doorsturen

BuienradarAgenda