Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 4

Na vier rondes Regiocup valt nu het doek voor de jeugdleden. Een schrale troost dat deze laatste ronde gespeeld werd met publiek langs de lijnen, maar de competitie is nu voorbij. Eén team mag zich kampioen noemen, een klein overzichtje van afgelopen weekend.

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

In een thuiswedstrijd streden de jongens van JO8 tegen SC Franeker JO8-3 en er vielen weer vele prachtige doelpunten. Fc Harlingen JO9-1 speelde in Witmarsum tegen Mulier JO9-1 een daverende wedstrijd en JO10-2 wisten in Leeuwarden ook veel goals te maken tegen Blauw Wit’34 JO10-6. De jeugd kan van een welverdiende vakantie gaan genieten. 

 

Fc Harlingen JO11-1

Onder leiding van Sido Smit en Christina van der Wijk zijn de jongens van JO11-1 kampioen geworden van de Regiocup. Met maar liefst 33 doelpunten voor en slechts tien tegen zijn zij overduidelijk de grote winnaar en laten ze SC Franeker, Oosterlittens en Mulier ver achter hun.

 

Fc Harlingen J(M)O12-1

In Witmarsum, tegen Mulier JO12-1, wisten de meiden uit Harlingen wel een doelpuntje mee te pikken maar ze moesten de winst overlaten aan Mulier.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15-1 maakten het in een thuiswedstrijd tegen SC Joure MO15-1 super spannend en het vele publiek genoot dan ook van de vele goals. Maar na twee keer 30 minuten spelen bleef de stand steken op een 2-2. Penalty’s moesten uiteindelijk de doorslag geven en fc Harlingen deed dit iets beter dan SC Joure. Zodoende kreeg fc Harlingen de drie winstpunten op naam. 

 

Fc Harlingen JO17-1

Ook bij de jongens van JO17-1 werd er, na twee keer 40 minuten spelen in Oudemirdum, met een 1-1 geëindigd tegen NOK/Bakhuizen JO17-1. En dus moest ook hier middels een reeks penalty’s de winnaar uitrollen. Penaltykiller keeper Keaton stond als een tijger te keepen en hield de nul. Daarentegen wisten de jongens van JO17-1 driemaal te scoren en dus gingen de volle drie punten mee naar Harlingen.   

 

De uitslagen:

Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1                 0-12

Mulier JO12-1 – fc Harlingen J(M)O12-1          8-1

fc Harlingen MO15-1 – SC Joure MO15-1         2-2 (3-2)

St. NOK/Bakhuizen JO17-1 – fc Harlingen JO17-1          1-1 (0-3)

 

Programma

De komende weken zal er geen programma zijn voor de jeugdleden. In ieder geval niet gebaseerd op een competitie. Diverse teams gaan nog wel een leuke afsluiter tegemoet maar dan is het ook voor deze teams gedaan. De welverdiende zomerstop staat voor de deur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda