Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 2

Het verlies incasseren of juist de overwinning vieren, de wedstrijdspanning en het plezier, de jeugdteams tot en met JO17 zijn los bij fc Harlingen. Tijdens de Regiocup competitie spelen de teams in totaal vier rondes en er wordt gestreden tegen tegenstanders vanuit de regio. Helaas is er nog steeds geen publiek welkom bij de wedstrijden maar het belangrijkste is dat de jeugd weer wedstrijden kan gaan spelen. Onder perfecte weersomstandigheden werd er als volgt gespeeld...

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

In Sexbierum namen de jongens van JO8-1 het in een doelpuntrijke wedstrijd op tegen AVC JO8-1. Zaterdag spelen ze thuis waarbij Zeerobben JO8-3 de tegenstander is. De jongens van JO9-1 speelden thuis tegen een sterk Franeker JO9-2. Aanstaande zaterdag speelt JO9-1 een uitwedstrijd tegen Zeerobben JO9-2. In een doelpuntrijke wedstrijd nam JO10-2 het in Franeker op tegen JO10-3. Zaterdag wederom een uitwedstrijd. Dan neemt de JO10-2 het in Sexbierum op tegen AVC JO10-1.

Fc Harlingen JO11-1

In Franeker nam de JO11-1 het in een bloedstollende wedstrijd op tegen SC Franeker JO11-1. De strijd ging gelijk op, beide teams gingen met 3-3 de rust in. Na rust kwam fc Harlingen sterk terug en wisten ze nog eens vier maal te scoren en zette de eindstand op een 4-7 overwinning.

Fc Harlingen JO15-1

De JO15 van fc Harlingen heeft zijn wedstrijden alweer gespeeld in de Regiocup. Vorige week mochten ze in een thuiswedstrijd los tegen Sint Annaparochie waarbij ze al vroeg in de wedstrijd op een 0-2 achterstand kwamen. Maar de mentaliteit en fitheid van deze ploeg zorgde ervoor dat ze een achterstand konden ombuigen naar een 3-2 voorsprong. Als er dan afgefloten wordt voor een buitenspel goal, wat de 4-2 had kunnen zijn, moesten ze even slikken dat de tegenstander op gelijke hoogte kwam. In de slotfase kwamen de gasten er beter voor en zette de eindstand op 3-5.

SC Berlikum uit, was dan niet zo strijdig als tegen Sint Annaparochie, toch wisten de mannen uit Harlingen het spel te maken. Een magere 0-1 voorsprong was de ruststand maar tijdens de tweede helft nam fc Harlingen het heft in eigen handen en liepen uit naar een 0-4 overwinning.

Fc Harlingen MO15-1

Door middel van een doordeweekse oefenwedstrijd samen met de Vrouwen 1 ging MO15-1 zaterdag zelfverzekerd en goed voorbereid de strijd thuis aan tegen LSC MO15-1 uit Sneek. Het resultaat mocht er dan ook zijn, 2-0 winst!

Fc Harlingen JO17-1

Met een 2-0 thuisoverwinning op SC Joure JO17-3 sloten de jongens van JO17-1 een prachtige voetbaldag af.

De uitslagen:

SC Berlikum JO15-1 - fc Harlingen JO15-1      0-4

SC Franeker JO11-1 - fc Harlingen JO11-1        4-7

fc Harlingen MO15-1 - LSC 1890 MO15-1       2-0

fc Harlingen JO17-1 - SC Joure JO17-3              2-0

Programma

Zaterdag 19 juni zal ronde 3 van de Regiocup gespeeld gaan worden. En helaas, ook deze zaterdag mag er (nog) geen publiek langs de lijnen staan. Uiteraard zal het mediateam weer paraat staan en kunnen de thuisblijvers via de socials Facebook, Instagram en Twitter op de hoogte blijven van wat er zich op en rond de velden plaats vindt.