Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Net als vorige week zullen er de komende week ook weer inhaalwedstrijden gespeeld worden. Het zal voor sommige teams erop of eronder zijn, want het einde van de competitie is in zicht en dan kan een eventueel kampioenschap voor veel vreugde zorgen! 

Fc Harlingen JO11

Bij de jeugd van de JO11 komen de jongens van JO11-2 gisteravond al in actie, tegen Zeerobben JO11-3.

Woensdagavond zullen de jongens van JO11-1 het op gaan nemen in Leeuwarden. Tegenstander die avond is Blauw Wit’34 JO11-2. Een ploeg die helemaal onderaan de ranglijst staat daar waar fc Harlingen op de 5e plek terug te vinden is. Hopelijk zorgen de jongens voor 3 punten want dan stijgen ze richting de top 3. De wedstrijd begint om 18.00 uur in Leeuwarden.

 

Fc Harlingen JO13

De jonge mannen van JO13-1 nemen het woensdag avond in een thuiswedstrijd op tegen Oosterlittens JO13-1. Fc Harlingen staat 3e en wordt op de voet gevolgd door Oosterlittens maar Oosterlittens heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Bij winst kan het nog wel eens een hele spannende ontknoping worden omdat de top 3 erg dicht bij elkaar ligt. De wedstrijd begint om 19.00 uur bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO15

Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 2 is minimaal bij de JO15-1. En dus mogen de Harlingers woensdag  geen punten laten liggen tegen Franeker. Franeker (3e) zal er uiteraard alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen maar fc Harlingen zal het ze knap lastig gaan maken en zullen de kampioenstitel niet snel uit handen geven. De wedstrijd begint om 19.00 uur bij fc Harlingen.

Uiteraard zullen deze bovenstaande wedstrijden op de voet gevolgd worden en zijn de uitslagen vrijdag te lezen in de Harlinger Courant.

|Doorsturen