Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Blijven voetballen en passende voetbalactiviteiten organiseren, het is nu eenmaal wat het is. Dankzij de leiders en de trainers bij fc Harlingen blijven de jeugdleden volop in beweging. Want naast het twee keer in de week trainen kwamen ook afgelopen week en weekend weer vele jeugdteams in beweging. Een klein overzichtje:

Fc Harlingen JO9 en JO10 mix Toernooi

Met onderlinge wedstrijdjes werd er een mini toernooitje gespeeld bij de spelers van JO9 en JO10. Als afsluiting werden er nog penalty’s geschoten.

 

Fc Harlingen JO11 en J(M)O12

Woensdagavond speelden JO11 en J(M)O12 een oefenwedstrijd waarbij beide teams gemengd werden zodat er twee gelijkwaardige teams ontstonden.

 

UEFA Europa League Toernooi JO13, MO15 en JO15

De tweede ronde van het UEFA Europa League Toernooi, een gemixt bekertoernooi waar teams van JO13, MO15 en JO15 aan deel nemen, ging stipt om 10 uur van start. Met acht teams werd er gestreden voor de eerste en tweede plaatsen. Alleen dan zat je in de groene zone en kun je deel uitmaken van de eindrondes in dit tot nu toe spannend bekertoernooi. Vorige week lagen de uitslagen dichtbij elkaar en dat was afgelopen weekend wel anders. Sommige teams waren echt in topvorm en lieten dit zien door middel van prachtige acties en veel, heel veel goals. Aan het einde van de ochtend waren de poules uitgespeeld. Om de finale te bereiken én deze zien te winnen zullen de teams  komend weekend alles moeten geven tijdens de Knock-Out fase. 

  

Ook meedoen?

Kinderen die niet lid zijn van fc Harlingen kunnen ten alle tijden langskomen om doordeweeks mee te trainen. Omdat alle competities stil liggen is het nú is de perfecte mogelijkheid om als kind het voetbal bij fc Harlingen te ontdekken. Je dient je wel eerst (door je ouders/verzorgers) aan te melden bij jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl. Ook voor meer informatie kun je bij Hilko terecht.

 

Dit weekend bij fc Harlingen 

Vanaf 9.30 uur gaan de jeugdleden van JO8 en JO9 in carrouselvorm een sportieve pietentraining tegemoet. De spelers en speelsters van JO13, JO15 en MO15 gaan zich opmaken voor de finale dag van het UEFA Europa League Toernooi. Na een geslaagde voorbereiding in dit tot nu toe spannende bekertoernooi zal zaterdag de focus liggen op de Knock-Out fase. De laatste 32, gevolgd door de laatste 16, kwartfinales, halve finales en tot slot niet 1 maar 4 grote finales die dag. Oftewel, een dag met alleen maar winnaars en runners up! Aanvang van het toernooi is om 10.00 uur. Vanaf 13.00 uur spelen JO17-1 en JO19-1 in een oefenwedstrijd tegen elkaar. Helaas is ook deze zaterdag geen publiek welkom maar er kan op diverse manieren contact gehouden worden met fc Harlingen. Volg bijvoorbeeld onze socials zoals Facebook, Instagram en Twitter want daar worden regelmatig ‘live beelden’ vertoond.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda