Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Nog een weekje te gaan voordat de voorjaarscompetitie los barst. En die week wordt veelal benut door de teams voor oefenpotjes. Maar niet alleen oefenpotjes zien we staan. Voor de JO15-1 staat er een bekerwedstrijd op het programma voor aanstaande zaterdag en die dag spelen JO17 en MO17 nog een inhaalwedstrijd. Al met al beginnen de teams zich op te maken voor de competitie en heeft de jeugd er weer ontzettend veel zin in. Laten we een blik werpen over de jeugdteams:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

De oudste spelers van JO8 gaan vanaf 1 februari ook weer beginnen met de competitie. Met teams van VSV’31, Oudega/HJSC/Heeg, Mulier, SDS en Oosterlittens spelen zij een hele voorjaarscompetitie met uit- en thuiswedstrijden. Ook JO9 en JO10 kunnen zich opmaken voor een leerzame voorjaarscompetitie. Verder zullen de jongste jeugdleden vooralsnog hun wedstrijdjes op zaterdagochtend lekker thuis spelen in de voetbalkooi en/of op het veld.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Een competitie met daarin twee Waddeneilanden teams is best bijzonder te noemen. Terschelling treffen de jongens en meisjes van JO11 thuis maar als allerlaatste wedstrijd staat de uitwedstrijd tegen Vlielandse Sport Vereniging (VSV’31) JO11-1 op het programma. Een leuk uitstapje voor het team. JO12 zal voornamelijk tegen teams uit de regio Sneek gaan strijden.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van de JO13-1 zijn gestrand in de beker. Tegen het sterke SC Franeker werd er op eigen veld verloren met 0-7. Al met al een mooie ervaring voor de boys die zich nu gaan concentreren op de competitie. Deze begint op 1 februari met een uitwedstrijd in en tegen Workum JO13-1.

 

Fc Harlingen JO/MO15

De jongens gaan zich opmaken voor de beker wedstrijd tegen St. Annaparochie JO15-1. Het zal erop of er onder zijn aanstaande zaterdag voor beide teams. Bij verlies is het team direct uitgeschakeld. Nadat de Harlingers in de poulewedstrijden wisten te winnen van Terschelling JO15-1, Makkum JO15-1 en Zeerobben JO15-2 was het daarna de beurt aan SJO Arum/Stormvogels JO15-1. Dit bleek meer dan een makkelijke wedstrijd want de Harlingers wisten in Arum te winnen met maar liefst 1-20. En dat betekende een ronde verder in het toernooi om de Districtsbeker en deze Knock-out-tussen ronde wordt zaterdag om 11.15 uur gespeeld bij fc Harlingen tegen St. Annaparochie JO15-1.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De meiden van MO17-1 spelen zaterdag een thuiswedstrijd waarbij FC Wolvega MO17-1 op bezoek komt. De jongens van JO17-1 spelen eveneens een thuiswedstrijd waarbij Geel Wit de tegenstander zal zijn.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi bij Zeerobben waar ze op de derde plaats eindigden. Voor dinsdag 28 januari staat er een oefenwedstrijd in en tegen Deinum JO19-1 gepland en dan zijn ook deze mannen klaar voor de competitie die op 1 februari start. Zij beginnen dan met een uitwedstrijd tegen de Waterpoort Boys uit Sneek.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen:

Zaterdag 25 januari, thuis:

10.45 fc Harlingen JO17-1 – Geel Wit JO17-1

11.15 fc Harlingen JO15-1 – St. Annaparochie JO15-1

12.00 fc Harlingen MO17-1 – FC Wolvega MO17-1

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda