Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De jeugd heeft de trainingen weer hervat en zij gaan zich zo langzamerhand weer focussen op de voorjaarscompetitie. Deze zal op 1 februari weer starten en veel teams zijn al met oefenwedstrijden bezig om straks fit aan de start te staan. De jongste jeugd staat tijdens de winterstop ook nooit stil want voor deze teams is er elke winter de wintercompetitie. En zo lijkt die vaak lange winterstop toch ineens voorbij te vliegen. Tijd voor een overzicht:

 

Fc Harlingen JO7, JO8, JO9, JO10

Afgelopen maandagmiddag zijn in deze leeftijdscategorie de trainingen weer hervat en we kunnen  weer genieten van de vele jonge talentjes die rond dribbelen over het veld.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Ook deze categorie is begonnen met trainen en zij doen mee met de wintercompetitie.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens gaan zich opmaken voor de beker wedstrijd tegen SC Franeker JO13-1. Het zal erop of er onder zijn aanstaande zaterdag voor beide teams. Bij verlies is het team direct uitgeschakeld. Nadat de Harlingers in de poulewedstrijden wisten te winnen van SDS/Nijland JO13-1, Oosterlittens JO13-1 en SC Franeker JO13-2 was het daarna de beurt aan SJO Arum/Stormvogels JO13-1. Na een 2-0 achterstand wist fc Harlingen toch de winst naar zich toe te trekken door 2-3 te winnen. En dat betekende een ronde verder in het toernooi om de Districtsbeker en deze Knock-out ronde wordt zaterdag om 10.00 uur gespeeld bij fc Harlingen tegen SC Franeker JO13-1.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Ook JO15-1 zit nog in het KNVB toernooi om de Districtbeker. Zij krijgen een extra weekje om te trainen want deze bekerwedstrijd zal op 25 januari om 11.15 uur gespeeld gaan worden. Een thuiswedstrijd voor de Harlingers waarbij St. Annaparochie JO15-1 op bezoek komt. Over deze wedstrijd meer in een volgend jeugdoverzicht. De meiden van MO15-1 gaan komende zaterdag vanaf 13.00 uur onderling oefenen.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

De meiden van MO17-1 spelen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Vrouwen 1 om 14.15 uur.

 

Fc Harlingen JO19

Deze mannen hebben afgelopen zaterdag een zeer nuttige oefenwedstrijd tegen AVC JO19-1 gespeeld die eindigde in een 6-2 winst. Voor aankomend weekend staat er op vrijdagavond een toernooi bij Zeerobben op het programma. Tijdens dit toernooi zal fc Harlingen het op gaan nemen tegen JO19 teams van LSC 1890, SJO Oudega/HJSC/Heeg, vv Balk en Zeerobben. Dit toernooi begint om 18.30 uur.

 

Kortom: er is weer beweging op en rond de velden van fc Harlingen. De kantine is open, wees welkom.

|Doorsturen

BuienradarAgenda