Jeugdoverzicht fc Harlingen

Er was niks gelogen in het jeugdoverzicht van vorige week. Er werd een weekend beloofd met strijd, passie en spelplezier bij fc Harlingen. Nou die was er. Zowel in de uit als de thuiswedstrijden. Een klein overzicht van wat er zich afspeelde bij de jeugdleden van fc Harlingen:

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie worden de uitslagen en standen niet bij gehouden door de KNVB. De wedstrijdverslagen van deze teams zijn te vinden op de website van fc Harlingen maar iedereen mag ook gewoon vrijblijvend langskomen en zelf het plezier beleven bij deze teams. Op maandag en woensdag wordt er getraind van 17.30-18.30 uur. Zondag hebben deze spelers een Meet & Greet dag met de mannen van het eerste elftal en zullen ze, nadat ze onderling wedstrijdjes hebben gespeeld, meelopen in de line-up van de wedstrijd fc Harlingen 1-Bakkeveen 1. Fc Harlingen JO8-1 speelt voorlopig niet in competitieverband. Dit om het spelplezier nog meer te behouden. Wel spelen ze onderlinge wedstrijdjes, lekker thuis zodat iedereen kan komen kijken hoe goed deze kanjers al zijn. Fc Harlingen JO9-1 ontvangt S.F. Deinum JO9-1 en fc Harlingen JO10-1 ontvangt AVC JO10-1.

Fc Harlingen JO11/JO12

In Sneek wist JO11-1 met 3-6 te winnen van ONS Sneek JO11-2. JO12 kwam dit weekend voor het eerst in actie. In deze thuiswedstrijd wisten ze net niet te winnen van Balk JO12-2. Het werd 1-2. Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Peter IJdema, zie je hier: https://flic.kr/s/aHsmHcFoy8

Fc Harlingen JO13

JO13-1 maakte een daverende entree in de competitie. Waar ze met een krappe voorsprong van 2-3 de rust in gingen werd het in de tweede helft een doelpuntenfestijn. Met maar liefst 3-10 wisten de Harlingers van Wykels Hallum JO13-1 te winnen.

Fc Harlingen JO15/MO15

Vorige week wist JO15-1 al overtuigend te winnen, afgelopen weekend was het wederom raak. Met 1-10 werd er in Stavoren gewonnen van QVC JO15-1. JO15-2 speelde een spannende pot tegen het team uit Sneek, LSC 1890 JO15-4. Einduitslag 3-3. MO15-1 nam het in Leeuwarden op tegen MKV’29 MO15-1. Het duurde tot in de tweede helft voordat er goals vielen. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de Leeuwarders.

Fc Harlingen JO17/MO17

De jongens van JO17-1 zagen hun wedstrijd afgelast worden door de tegenstander. Zaterdag spelen de jongens thuis en nemen het dan op tegen de ploeg uit Dokkum, Be Quick JO17-2. MO17-1 speelde thuis een prima wedstrijd tegen SC Joure MO17-1. Het werd een overwinning van 3-1. Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Peter IJdema, zie je hier: https://flic.kr/s/aHsmHcojhQ

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 zagen afgelopen weekend hun competitie wedstrijd tegen Balk JO19-2 afgelast worden en zal op een later te bepalen datum ingehaald worden. Zaterdag reizen ze af naar Heerenveen en gaan ze het op Sportpark De Akkers opnemen tegen Heerenveense Boys JO19-3.