Jeugdoverzicht fc Harlingen

Het voetbalseizoen is bijna gespeeld, op een paar teams na. Maar diverse teams zijn het seizoen al feestelijk aan het afsluiten. Zo genoot JO11-1 van een heerlijke bbq en gingen de meiden van MO17-1 kamperen op Vlieland. De echte afsluiter komt natuurlijk tijdens het familieweekend welke op 14, 15 en 16 juni gehouden wordt. Daarna is het toch echt zomerstop.

Fc Harlingen JO13

Voor de JO13-1 is de competitie gespeeld. De laatste wedstrijd tegen Jubbega JO13-1 werd jammer genoeg verloren met 3-0 maar de jongens kunnen terug kijken op een leerzaam seizoen in de 1e klasse. JO13-2 speelde in eigen huis een doordeweekse inhaalwedstrijd waarbij Arum JO13-1 de tegenstander was. Na tien minuten spelen stond het al 2-2. Maar hier bleef het niet bij. De beide ploegen waren zeer gewaagd aan elkaar gezien de ruststand van 4-4. Het was uiteindelijk Arum die aan het langste eind trok en met 6-8 wist te winnen. Een paar dagen later kwam Makkum JO13-1 naar Harlingen en ook deze wedstrijd was spannend. Lang stevende het af op een 0-0 maar toch in de laatste minuten is het Makkum die scoort. Eindstand 0-1.

Fc Harlingen JO15

JO15-2 was al kampioen maar mocht de laatste wedstrijd nog afreizen naar Sneek alwaar ze met 0-5 wisten te winnen van Black Boys JO15-1.