Jeugdoverzicht fc Harlingen

Hier kon de keeper van fc Harlingen JO19-1 nog een doelpunt voorkomen. Het verdere verloop van deze wedstrijd is te lezen in het jeugdoverzicht.

Fc Harlingen JO7/JO9

De uitslagen en standen worden bij deze leeftijdscategorieën niet weergegeven door de KNVB. U kunt dus het beste zaterdag zelf even komen kijken hoe deze groepen jongens en meisjes het er van af brengen. De JO7 zijn zaterdag in Bolsward te vinden en spelen in onderlinge partijtjes met Minnertga, Arum en Bolsward. JO9-2 spelen zaterdag thuis en zij ontvangen om 9 uur de JO9-3 uit Makkum. JO9-1 reizen af naar Leeuwarden en gaan het daar opnemen tegen FVC JO9-2.

Fc Harlingen JO11

De jongens van JO11-1 namen het in Leeuwarden op tegen MKV’29 JO11-1. Nadat de jongens achter kwamen te staan, wisten ze zich in de tweede helft te herpakken en sleepten ze toch nog een punt binnen. Eindstand 3-3. LSC 1890 JO11-4 waren de tegenstanders van JO11-2 en de Harlingers wisten deze thuiswedstrijd te winnen met 3-2. Ook thuis spelend waren de jongens van fc Harlingen JO11-3. Tegenstander was Zeerobben JO11-5. In de eerste helft kwam Harlingen met 3-0 voor te staan en leek de wedstrijd gewonnen. Toch, in de tweede helft moesten ze nog flink aan de bak en lieten Zeerobben terugkomen tot 3-2. Maar de tijd was inmiddels verstreken en met deze winst boekten de jongens hun vijfde overwinning op rij en blijven ze de koppositie behouden. JO11-4 verloor tegen Hardegarijp JO11-4 met 1-2.

Fc Harlingen JO13

Bij JO13-1 werd de wedstrijd afgelast door de tegenstander. Fc Harlingen JO13-2 zet zichzelf, na winst op Oosterlittens JO13-2, op de eerste plek neer. In een thuiswedstrijd werd het 5-1. De jongens van fc Harlingen JO13-3 zijn twee speelrondes vrij en komen pas op 21 april weer in actie.

Fc Harlingen JO15

In een zeer spannende competitie staan de jongens van JO15-1 nog steeds bovenaan maar ze worden op de voet gevolgd door LAC Frisia JO15-4 die ook nog geen punten heeft laten liggen. Afgelopen zaterdag was eerst LAC Frisia JO15-5 aan de beurt. Deze ploeg is in de onderste regionen terug te vinden en Harlingen wist ook vrij gemakkelijk te winnen, het werd 0-5. Fc Harlingen JO15-2 kreeg het zeer sterke SJO DFC JO15-2 op bezoek. Het werd maar liefst 0-13 voor de tegenstander.

Fc Harlingen JO17

De jongens van JO17-1 kunnen er weer vijf mooie goals bijschrijven. In Sneek werd er vrij makkelijk gewonnen van LSC 1890 JO17-4 met 0-5.

Fc Harlingen JO19

Een klein verlies voor de mannen van JO19-1. In Drachten verloren ze met 2-1 van ONB JO19-1. Afgelopen dinsdag namen ze het op tegen het sterke Lac Frisia. Hoewel fc Harlingen toch binnen tien minuten al voor kwam te staan maakten de gasten de stand snel gelijk. Het wordt zelf 1-2. Na rust valt diep in de tweede helft de gelijkmaker. Maar met nog tien minuten op de klok maakt Frisia er een eind aan en scoorden twee keer achter elkaar. Eindstand 2-4.

Komend weekend een lekker vol programma bij fc Harlingen. Eigenlijk zijn er alleen maar topwedstrijden te zien zaterdag. JO9-2 opent de dag om 9.00 uur gevolgd door JO11-1. Zij nemen het om 9.30 uur op tegen de koploper Balk JO11-1. Koploper JO15-1 speelt om 12.15 uur tegen hekkensluiter Wykels Hallum JO15-1. Om 13.30 uur ontvangen de jongens van JO17-1 Zeerobben JO17-2 en de mannen van JO19-1 sluiten de dag af met hun wedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO19-1 wel