Jeugdoverzicht fc Harlingen

Slechts 4 teams speelden afgelopen wekend een competitiewedstrijd. De oOverige teams van fc Harlingen konden genieten van een vrij weekend. Een klein overzicht van de wedstrijden.

De thuisploeg liet maar weer eens zien dat ze in bloedvorm verkeerden.

Fc Harlingen JO11

JO11-2 speelde op zijn best in een thuiswedstrijd tegen Bolsward JO11-3. Hoewel het in de eerste helft slechts 1-0 werd, was dat in de tweede helft wel anders. De thuisploeg liet maar weer eens zien dat ze in bloedvorm verkeren. Fc Harlingen zette de eindstand op 4-0 en staan daarmee op een keurige tweede plaats.

Fc Harlingen JO13

Een spannende uitwedstrijd voor de jongens van fc Harlingen JO13-1 tegen Harkemase Boys JO13-1. Aantreden op het hoofdveld en tegen een kwalitatief goede ploeg, zorgde al voor de nodige spanning. Maar strijd, lef en goed keeperswerk zorgden ervoor dat er wat te halen viel voor de Harlinger boys. Helaas werd de einduitslag 2-0, maar er waren zeker kansen om iets terug te doen. Een mooie leerzame ervaring voor deze jongens! JO13-2 vertrok al vroeg met de boot naar Vlieland waar ze het opnamen tegen VSV’31 JO13-1. In de eerste helft was fc Harlingen de betere ploeg en ging de rust in met een 1-2 voorsprong. De tweede helft werden de Vlielanders fysieker en kregen de Harlingers te maken met blessures waarvan Vlieland profiteert. Eindstand 5-2. Daarna werd het zwembad opgezocht en genoot iedereen nog van een heerlijk middagje zwemmen alvorens de terugreis naar vaste wal werd ingezet.

Fc Harlingen JO15

In een thuiswedstrijd tegen S.F. Deinum JO15-1 hadden de Harlingers een complete offday. Waar de jongens in de najaarsreeks nog een keurige 2-0 overwinning neerzette, was het nu een wedstrijd om snel te vergeten. Eindstand 0-7.

Fc Harlingen JO17

Een oefenwedstrijd tegen Joure JO17-1 eindigde in een 3-1 overwinning voor de Harlingers.

Komend weekend bij fc Harlingen

De competitie zal weer hervat worden en dat betekent aanstaande zaterdag  5 thuiswedstrijden bij de jeugd. Te beginnen om 9.30 uur want dan trapt fc Harlingen JO13-2 af met hun wedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO13-2G. Verder spelen ook JO11-1, MO13-1 en JO15-3 waarna de mannen van fc Harlingen JO15-1 de dag af sluiten. Zij nemen het op tegen SJO DFC JO15-1. De wedstrijd begint om 12.45 uur. De overige jeugdteams van fc Harlingen zullen verspreid door Friesland te vinden zijn.

Waar de jongens in de najaarsreeks nog een keurige 2-0 overwinning neerzetten, was het nu een wedstrijd om snel te vergeten.