Jeugdoverzicht fc Harlingen

Zo vlak voor de kerstvakantie nog een kort overzicht van afgelopen weekend. De jeugdteams gaan nu genieten van hun welverdiende rust zodat ze in de voorjaarscompetitie wederom kunnen knallen.

Fc Harlingen JO13

Beide teams van JO13 speelden afgelopen weekend de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Op eigen veld speelde JO13-1 tegen Franeker JO13-1 waarbij fc Harlingen met 3-0 wist te winnen. JO13-2 nam het in Stavoren op tegen QVC JO13-1 en verloor met 6-1.

Fc Harlingen JO15

Na de verdiende 0-1 voorsprong bij fc Harlingen JO15-1 leek de wedstrijd wat te kantelen. Tegenstander Hardegarijp kreeg wat meer grip op de wedstrijd. Toch werd er met die 0-1 gerust. Na de rust een fel begin van Hardegarijp. Dit resulteerde na drie minuten dan ook in de gelijkmaker. Met nog tien minuten op de klok was het fc Harlingen dat wederom de voorsprong pakte. Alles op de slof en over de streep trekken die punten zou je denken. Dat lukte ook vrij aardig maar toch viel de gelijkmaker. De Harlingers kregen nog wel kansen maar dit mocht niet meer baten en de stand bleef 2-2.

Fc Harlingen JO17/MO17

JO17-1 behaalde een overwinning op het tandvlees in Dronrijp tijdens een inhaalwedstrijd tegen DFC JO17-2. Maar toch met 1-2 gewonnen en de 3 punten weer mee naar Harlingen. Na deze wedstrijd moesten de jongens zich opnieuw gaan opladen want er moest ook nog een belangrijke bekerwedstrijd in Dokkum gespeeld worden tegen Be Quick JO17-2. Tijdens deze wedstrijd lieten de jongemannen maar weer eens goed zien dat ze over uitstekende voetbalkwaliteiten beschikken. Een keurige overwinning van 1-4 waardoor ze nu in de koker bij de laatste 21 ploegen zitten die gaan strijden voor de beker. Begin 2019 zal de volgende tegenstander bekend worden. MO17-1 won in de thuiswedstrijd tegen Minnertsga MO17-1 met 9-2.