Jeugdoverzicht fc Harlingen

Fc Harlingen JO8/JO9/JO10

Officieel worden de uitslagen en standen niet weergegeven omdat de spelertjes in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelingsfase bevinden. De competitie wordt gezien als een middel dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling van de voetballer. Maar dan zie je de jonge talentjes zo hun best doen zodat er deze keer toch een kort verslagje te lezen is.

De jonge spelertjes van fc Harlingen JO8-1 kwamen namelijk al snel op voorsprong in hun wedstrijd tegen Franeker. Maar op slag van rust stond het ook alweer 3-3. De jonge talentjes zijn niet te stoppen en stonden na de ranja dan ook alweer snel op het veld om door te gaan. De eindstand werd 8-3. Foto’s van deze wedstrijd zijn hier te zien: https://www.flickr.com/gp/132155959@N04/7042D0

Fc Harlingen JO10-1 nam het op tegen Mulier. Het werd een heel leuke wedstrijd om te zien met enorm veel spanning maar bovenal enorm plezier waarmee iedereen voetbalde. Een gelijkwaardig wedstrijdje met een gelijke stand van 5-5.

Fc Harlingen JO11

JO11-1 nam het in Sneek op tegen SWZ Boso Sneek JO11-1. Het was een zware wedstrijd waarbij de eindstand op 13-3 werd gezet. Fc Harlingen JO11-2 begon goed aan de thuiswedstrijd tegen Ouwe Syl JO11-1 en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust, middels een mooie solo, de 2-0. Na de rust wist Ouwe Syl de 2-1 te scoren maar verder kwamen ze niet. Fc Harlingen wel; zij zetten de eindstand op 6-1.

Fc Harlingen JO13

JO13-1 was een speelronde vrij. Komende zaterdag spelen de jongens thuis tegen MKV’29 JO13-1 en de wedstrijd begint om 10.00 uur.  Fc Harlingen JO13-2 nam het in een thuiswedstrijd op tegen Top’63 JO13-1. Toen het 2-2 stond ging fc Harlingen op jacht gaat naar de 3-2. Helaas waren de tegenstanders eerder. Een mooie vrije trap vanaf de 16 meter kon nog voor de gelijkmaker zorgen maar de bal kwam helaas op de lat terecht en stuiterde net aan de verkeerde kant van de doellijn op de grond. Het bleef bij 2-3. Foto’s van deze wedstrijd: https://www.flickr.com/gp/132155959@N04/4D6c2B

Fc Harlingen MO13

Na de verdienstelijke oefenpot vorige week namen de meisjes van fc Harlingen MO13-1 het afgelopen weekend op tegen sc Franeker MO13-1. De drie punten gingen mee naar Harlingen want de meisjes wisten met 2-4 te winnen. Zaterdag staat er een oefenwedstrijd op het programma. Om half elf wordt er dan afgetrapt tegen LSC uit Sneek. De wedstrijd wordt gespeeld bij fc Harlingen.

Fc Harlingen JO15

Fc Harlingen JO15-1 verloor in Leeuwarden van LAC Frisia JO15-2 met 3-0. Maandagavond werd de bekerwedstrijd tegen Leovardia JO15-2 in Leeuwarden gespeeld. Het werd door een kopbal en een strak schot 0-2 voor de Harlingers. Fc Harlingen JO15-2 heeft nog geen punten weten te bemachtigen. In Leeuwarden werd het 6-1 voor FVC JO15-3. Dit zelfde geldt voor fc Harlingen JO15-3. Zij verloren in een thuiswedstrijd tegen Tzum JO15-1 met 0-10.

Fc Harlingen JO17

Fc Harlingen JO17-1 zag zijn wedstrijd afgelast worden. En ook komend weekend hebben de mannen geen wedstrijd. Dinsdag 2 oktober zullen ze Berlikum JO17-2 thuis ontvangen. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

Fc Harlingen MO17

Fc Harlingen MO17-1 wist snel te scoren in de thuiswedstrijd tegen Mulier MO17-1. De Harlinger meiden waren duidelijk sterker. Fc Harlingen creëerde  veel kansen maar wist ze niet te verzilveren. Aan het eind van de tweede helft deed de tegenstander dit wel en hiermee werd het 1-1. P. IJdema stond ook weer langs het veld en hij heeft weer prachtige plaatjes weten te maken. De foto’s staan op: https://flic.kr/s/aHsmswYG6q

Zaterdag gaan de teams van fc Harlingen weer verder. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO10-1 trappen de dag af om 9.15 uur met hun wedstrijd tegen Tzummarum JO10-1. Verder komen JO13-1, JO11-1, JO15-1 en JO15-2 op de velden van fc Harlingen in actie. U bent van harte welkom!