Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Slechts een paar afgelaste uitwedstrijden vanwege slechte veldcondities maar bij fc Harlingen kon alles gelukkig wel doorgaan. Hieronder een klein overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen week gepresteerd hebben.

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Zienderogen groeit de jongste (JO7) groep die elke woensdagmiddag van 16.45 - 17.30 trainen. Competitiewedstrijden spelen ze nog niet maar het is geweldig om te zien hoe veel voetbalplezier deze kinderen tijdens hun trainingen beleven. De JO8, de JO9 en de JO10 spelen wel competitiewedstrijden en deze zaterdag spelen ze allemaal in eigen huis.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Zowel de JO11-1 als de JO12-1 namen het op tegen Zeerobben. Het eerste klasse duel waarin er goed gevoetbald werd door fc Harlingen JO11-1 werd bij Zeerobben gespeeld en uiteindelijk ook gewonnen door de thuisploeg met 5-2. JO12-1 ontving de JO12-2 van Zeerobben in eigen huis en wisten een knap punt te behalen door 3-3 te spelen.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De uitwedstrijd voor de jongens van JO13-1 werd door Leovardia afgelast. Ook de uitwedstrijd van JO15-1 werd door tegenstander Irnsum afgelast.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

JO17-1 had moeite met het spel van Scharnegoutum JO17-1 en kwamen net te kort. Ze verloren met 0-1. JO17-2 nam het bij Zeerobben op tegen de JO17-3 en wat ze ook probeerden, na de 1-0 van Zeerobben werd er niet meer gescoord. De thuiswedstrijd van JO19-1 werd door de tegenstander St. Annaparochie JO19-1 afgelast.

 

Aanstaande zaterdag staat er weer een mooie ochtend en middag op het programma bij fc Harlingen, met volop jeugdvoetbal om van te genieten. De vele toegewijde vrijwilligers in de kantine staan klaar om iedereen weer te voorzien van heerlijke koffie, een warme chocomel met slagroom, een warme hap en/of verfrissende drankjes. Iedereen is van harte welkom.

|Doorsturen

BuienradarAgenda