Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De jeugdteams bij fc Harlingen - en dat zijn er nogal wat - zijn weer lekker los en de toeschouwers kunnen weer genieten langs de lijn. Dit genieten gebeurde afgelopen zaterdag dan ook volop. Het mooie weer speelde zeker mee, maar het was een genot om te zien hoe de teams samenwerkten en plezier beleefden aan 'hun' oh zo geliefde spelletje. Een klein overzichtje van afgelopen weekend hebben we samengevat in dit jeugdoverzicht.

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

De jongste jeugdleden lieten zien dat ze niet alleen talent hadden, maar ook de passie om te winnen. De jonge spelers waren helemaal in hun element terwijl ze de bal rondspeelden, dribbelden en doelpunten scoorden. Wie het allemaal wil aanschouwen is a.s. zaterdag van harte welkom bij fc Harlingen. Om 9.00 uur speelt het jongste jeugdteam (JO7-1) in toernooivorm thuis hun wedstrijdjes!

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

De eerste winstpunten in de 1e klasse zijn een feit. Tegen een sterk St. Annaparochie JO11-1 wist JO11-1 de uitwedstrijd met 2-3 te winnen. Verlies was er helaas voor JO12-1. Waar het in de eerste helft tegen Zeerobben JO12-2 nog gelijk opging werd er uiteindelijk met 1-4 verloren.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Een klein foutje qua indeling was er bij JO13-1. Zij stonden ingedeeld in een 8x8 poule maar willen natuurlijk gewoon 11x11 spelen. Een herindeling bij de KNVB zorgt ervoor dat ze aanstaande zaterdag aan de eerste wedstrijd in de nieuwe poule gaan beginnen. Waar er vorige week nog winst was voor JO15-1, bleek SC Berlikum JO15-1 deze week te sterk. fc Harlingen verloor de uitwedstrijd met 4-0.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Gekscherend werd er op de socials van fc Harlingen gezegd: “Strijden voor bekerwinst is mooi. Winnen van de stadsgenoot een must!” JO17-1 wist de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO17-2 overtuigend met 1-3 te winnen. JO17-2 nam het woensdagavond in een uitwedstrijd op tegen Deinum JO17-1. Deze uitslag nemen we in een volgend jeugdoverzicht mee. JO19-1 hervat aanstaande zaterdag de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Akkrum JO19-1.

 

Kortom, afgelopen zaterdag was een feest voor jong en oud, waar iedereen kon genieten van de prachtige jeugdwedstrijden. En dit is slechts een glimp van wat er nog gaat komen dit seizoen. Blijf fc Harlingen volgen voor updates en kom de jeugdteams aanmoedigen langs de lijn!

|Doorsturen

BuienradarAgenda