Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen bij de jeugdafdeling van fc Harlingen zijn eigenlijk voor de zomerstop al begonnen. Waar velen dik verdiend de ruststand opzochten was het voor de jeugdcommissie bij fc Harlingen nog even hard doorwerken. Maar dat zorgt er wel weer voor dat alles rondom de jeugdteams weer optimaal geregeld is. De jeugdteams zijn ingeschreven voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 én ook niet geheel onbelangrijk, op elk team staan trainers en leiders!

De jeugdteams zijn los bij fc Harlingen. (Foto: E.c.A)

Nu de speeldata van de beker- en reguliere competitie van alle jeugdteams bekend zijn gemaakt, zijn de meeste teams reeds begonnen met de trainingen en de daarbij horende oefenwedstrijden. Alle teams beginnen op zaterdag 2 september met het spelen van (beker)competitiewedstrijden.

Vanaf de JO7 kunnen jongens en meisjes al instromen bij fc Harlingen waar zij spelenderwijs het voetbalspel leren ontdekken. Dit houdt in: (nog) geen competitie maar via onderlinge partijtjes en trainingen de nodige ervaring opbouwen. De trainingen voor de jongste pupillen (JO7-JO8-JO9) gaan op woensdag 6 september van start. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de jeugdvoorzitter via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl.

Fc Harlingen is trots op zijn diversiteit aan voetbalteams in verschillende leeftijdsklassen, elk met hun eigen leider(s) en trainer(s). De nadruk ligt op het bieden van goede en plezierige trainingen met de juiste mate van uitdaging voor alle kinderen, ongeacht het niveau waarin ze spelen. Dit benadrukt de toewijding van de jeugdcommissie om elke speler een positieve voetbalervaring te bieden. Met deze inzet is fc Harlingen enthousiast en klaar voor een geweldig en sportief seizoen.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda