Jeugdoverzicht fc Harlingen

Waar het ene team al vroeg uit de veren moest voor een verre uitwedstrijd, speelde de ander uit in eigen stad. Maar ook thuis waren er vermakelijke wedstrijden te zien. Een klein overzichtje van wat de jeugdteams bij fc Harlingen gedaan hebben:

Fc Harlingen JO8-JO9

De jongens van JO9-1 namen het thuis op tegen sc Franeker JO9-1 en beide teams lieten de supporters langs de lijn genieten van de vele fraaie goals die er gemaakt werden. Het werd 6-1. JO9-2 kon in Leeuwarden niet op tegen een sterk Blauw Wit JO9-3 en ze verloren de wedstrijd.

Fc Harlingen JO11-JO12

De uitwedstrijd voor fc Harlingen JO11-1 tegen Zeerobben JO11-2 bleef tot op de laatste minuut erg spannend maar fc Harlingen gaf de voorsprong niet weg en wisten met 4-5 te winnen. Ondanks de soms felle en ruwe tweede helft bij fc Harlingen JO12-1 tegen sc Franeker JO12-2, werden de punten verdeeld (1-1).

Fc Harlingen JO14-JO15

Een mooie 2-6 overwinning voor de jongens van JO14-1 in en tegen Workum JO14-1. De jongens van JO15-1 gaven een 0-1 voorsprong weg en de wedstrijd tegen Zeerobben JO15-3 eindigde in 1-1.

Fc Harlingen JO17-JO19

JO17-1 verloor met 8-1 van Stiens JO17-1. Het team van JO19-1 misten nogal wat jongens en tegen GAVC moet je dit niet hebben. Fc Harlingen verloor met 0-5.

Komend weekend gaat ronde zes van de reguliere competitie van start en is de zaterdag weer rijkelijk gevuld met topvoetbal. En zoals altijd bij fc Harlingen, de vele vrijwilligers staan weer klaar voor een dag strijd, sportiviteit, plezier en gezelligheid. Welk team ga JIJ aanmoedigen?

Jeugdprogramma fc Harlingen (onder voorbehoud)