Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De laatste wedstrijden zijn gespeeld en de zomerstop breekt aan. Maar wat kan fc Harlingen terugkijken op een mooi seizoen. Prachtige goals hebben we voorbij zien komen. Wedstrijden met strijd. Omgaan met verlies. Het zat er allemaal in. En nu heerlijk genieten van de zomerstop en fit weer terugkeren na de zomer. Op naar nieuwe uitdagingen, nieuwe teams en een nieuw seizoen. En natuurlijk keert het jeugdoverzicht na de zomerstop weer terug en kunt u wekelijks de uitslagen volgen. Voor nu alvast, een hele fijne vakantie.

Fc Harlingen JO7/JO9

Deze leeftijdscategorie gaat ook genieten van een welverdiende vakantie. Na de zomer zullen er JO8, JO9 en JO10 teams komen bij fc Harlingen en daar kunnen nog kinderen bij. De kinderen spelen op kleine veldjes zowel thuis als uitwedstrijden en zo wennen deze jonge kinderen langzaam aan het “echte” voetbal. Dus wilt u dat uw kind veel individuele aandacht krijgt? In kleine groepjes met leeftijdsgenootjes voetbalt? Geef hem of haar dan op en bel met: 06-20309181.

 

Fc Harlingen JO11

Voor de jongens van JO11-1 stond er dinsdagavond nog een wedstrijd op het programma bij Zeerobben tegen JO11-2. Door te winnen met 0-9 eindigen de Harlingers op een hele mooie derde plaats in de 1e klasse en kunnen ze terugkijken op een mooi en leerzaam seizoen. De jongens van JO11-3 waren al kampioen maar moesten toch nog één wedstrijd spelen. Maar ook deze wisten ze te winnen. Tegen Lac Frisia JO11-10 werd het 1-6 voor de Harlingers.

 

Fc Harlingen JO15

Hadden we zó gehoopt dat de jongens van fc Harlingen JO15-1, nadat ze najaarkampioen werden, ook voorjaarkampioenen zouden worden. Afgelopen zaterdag werd de kampioenswedstrijd gespeeld bij fc Harlingen. Tegenstanders waren Lac Frisia JO15-4. Beide teams stonden na tien wedstrijden gespeeld te hebben bovenaan. Beide met dertig punten. Sowieso al een geweldige prestatie natuurlijk. Maar de allerlaatste wedstrijd van het seizoen moest bepalen wie er kampioen van het voorjaar zou zijn. Er moest dus gewonnen worden! Met de rust stond het 0-0. Een zeer spannende wedstrijd werd het maar dan toch in de tweede helft wist Lac Frisia de score te openen. En toen viel er een last van de schouders van de jongens en scoorden hierna nog twee keer. Lac Frisia kampioen en fc Harlingen blijft met lege handen achter, wat ontzettend jammer. Na zo’n prachtig seizoen met fantastische voetballers houdt het hier op. Gelukkig pikten de jongens het goed op en kunnen ze terugkijken op het najaar, waar ze wél kampioen werden, en dit voorjaar waarbij ze niks kado hebben gekregen en het met hun eigen team hebben gedaan. Chapeau.

 

Fc Harlingen JO17

In Gaast/Sleat namen de mannen van JO17-1 het op tegen De Walde JO17-1. Slechts 0-1 werd het maar de drie punten waren binnen. Ook voor dit team geldt dat ze kunnen gaan genieten van de zomerstop.

|Doorsturen