Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen bij de jeugdafdeling van fc Harlingen zijn eigenlijk voor de zomerstop al begonnen. Waar velen dik verdiend de ruststand opzochten was het voor de jeugdcommissie bij fc Harlingen nog even hard doorwerken. Maar dat zorgt er wel weer voor dat alles rondom de jeugdteams weer optimaal geregeld is. De jeugdteams zijn ingeschreven voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 én ook niet geheel onbelangrijk, op elk team staan trainers en leiders!

Speeldata

Nu de speeldata van de beker- en reguliere competitie van alle jeugdteams bekend zijn gemaakt zijn de meeste teams reeds begonnen met de trainingen. Daarbij horende zijn er ook al de nodige oefenwedstrijden gespeeld.

 

Fc Harlingen jeugdteams

Vanaf de JO7 kunnen jongens en meisjes al instromen bij fc Harlingen waar zij spelenderwijs het voetbalspel leren ontdekken. Dit houdt in, (nog) geen competitie maar via onderlinge partijtjes en trainingen de nodige ervaring opbouwen. De trainingen voor de jongste pupillen gaan op maandag 5 september van start. 

 

Als je maar lang genoeg jezelf blijft, dan wordt je vanzelf bijzonder

Deze spreuk lijkt fc Harlingen op het lijf geschreven te zijn. Ook dit seizoen biedt fc Harlingen weer voetbal aan in elke leeftijdsklasse waarbij elk team over een leider en trainer(s) beschikt. En de doelstelling om ieder kind - in een hoog of lager team, selectie of geen selectie - een goede en leuke training met voldoende uitdaging aan te bieden staat nog steeds op nummer 1 bij de jeugdcommissie. Fc Harlingen is klaar voor een fantastisch en sportief seizoen! 

|Doorsturen

BuienradarAgenda