Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

En dan zit het er alweer op, seizoen 2021-2022 is gespeeld. Een seizoen waarin er sinds lange tijd weer een volledige competitie werd gespeeld. Voor de teams was het een leerzame periode waarin er met veel plezier gevoetbald werd. Kampioen of niet, ze gaan allemaal tevreden de zomerstop in. Een klein overzichtje:

Fc Harlingen JO8-JO10

Voor de laatste keer kwamen de teams van fc Harlingen JO8-1, JO8-2 en JO10-1 afgelopen weekend in actie. Aan uitslagen en standen doen deze teams niet maar ze verdienen zeker een flinke schouderklop voor hun prestaties het afgelopen seizoen. Winnen, verliezen, gelijk spelen, afgelastingen, het kwam allemaal voorbij maar de jongens (en meisjes) hielden hun goed staande.

 

Fc Harlingen JO11-JO13

Waar fc Harlingen JO11-1 de tweede helft startte met een 0-1 voorsprong was het tegenstander AVC JO11-1 die de tweede helft baas was en met 6-1 wist te winnen. Maar ondanks het verlies sluit fc Harlingen de competitie af met een dik verdiende derde plaats! Fc Harlingen JO13-1 moest even afwachten op uitslagen van tegenstanders maar nu zijn ze toch echt kampioen! De huldiging en het feestje volgen spoedig.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

De jongens van fc Harlingen JO14-1 kende een lastig seizoen met sterke tegenstanders. Desondanks eindigen ze op een negende plaats. Door de overwinning van vorige week op de koploper eindigt fc Harlingen JO15-1 in de 1e klasse op een zeer verdienstelijke vierde plaats. 

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van JO17-1 eindigen na negen speelrondes op een zeer keurige tweede plaats!

|Doorsturen

BuienradarAgenda