Jeugdoverzicht

We kunnen er een heel verhaal van maken maar vanwege het Paasweekend was er nagenoeg geen programma bij de jeugdteams. Slechts twee wedstrijden, JO13-1 speelde op een doordeweekse avond tegen Zeerobben en op zaterdag speelde JO11-1 in Easterein. Komend weekend is het volle bak bij fc Harlingen.

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen speelde een vermakelijke wedstrijd in Easterein waarbij de jongens van JO11-1 het opnamen tegen SDS JO11-1. Aan beide kanten goeie kansen en mooi voetbal waarbij SDS iets scherper in de afronding was. Maar fc Harlingen bleef goed druk zetten en wist na een 3-0 achterstand toch op een 3-2 stand te komen. In de slotfase moest fc Harlingen dan toch het onderspit delven en werd het 9-3 voor SDS.

Fc Harlingen JO13-1

Woensdagavond ontving fc Harlingen JO13-1 de jongens van Zeerobben JO13-2. De jongens van fc Harlingen zijn al weken goed bezig, hebben nog geen punten laten liggen en waren ook deze keer van plan de 3 punten in eigen huis te houden. Vanaf minuut een liet fc Harlingen aanvallend voetbal zien en binnen no-time stonden ze 3-0 voor. Aanvallen van Zeerobben werden vroegtijdig gestopt en de snelle omschakelingen van fc Harlingen resulteerde in een 6-0 ruststand. Ze hadden de smaak van het scoren goed te pakken want na rust ging fc Harlingen vrolijk door. Na de 8-0 werd fc Harlingen wat nonchalant en kon Zeerobben profiteren en scoorde tweemaal. Maar het was fc Harlingen die met een 9-2 overwinning ook dit team zonder punten naar huis stuurde. Zaterdag spelen de jongens thuis tegen de nummer 3, LSC JO13-3 en dit belooft ook weer superspannend te worden.