Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde van de regiocup gespeeld en daarmee zit het seizoen erop voor de jeugdteams van Zeerobben. Het was allemaal anders dan anders maar het vizier is weer gericht op het seizoen 2021-2022. We gaan er vanuit dat het dan weer een mooi voetbalseizoen gaat worden voor iedereen met veel wedstrijden, veel publiek en veel plezier. 

 

JO17

Na de prachtige 2-0 overwinning vorige week tegen L. Zwaluwen was er afgelopen weekend wederom winst voor JO17-1. Ze wonnen de uitwedstrijd tegen Stiens met 3-6. JO17-2 verloor de uitwedstrijd tegen LSC met 9-0. 

 

JO15/JO14

JO15-1 verloor nipt de thuiswedstrijd tegen Bolsward met 1-2. Winst was er wel voor JO15-2 in de thuiswedstrijd tegen SJO DFC. Het werd 2-1. JO14-1 kende geen genade met Bolsward en scoorde aan de lopende band. Het werd zelfs 18-0.  

 

JO13

Na de forse nederlaag tegen L. Zwaluwen vorige sloot JO13-1 toch nog met een goed gevoel het seizoen af door met 5-0 te winnen van sc Berlikum. JO13-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Oosterlittens maar verloor wel met 4-7. 

 

JO12

JO12-1 bleek veel te sterk voor Ouwe Syl en dat kwam ook tot uiting in de uitslag. Het werd 1-14. Wat een prachtig herstel van JO12-2 na de forse verliespartij van vorige week. Nu werd er thuis met 4-3 gewonnen van St. Annaparochie. 

 

JO11

De wedstrijd van JO11-1 was mooi in evenwicht en als je dan met een 4-6 overwinning van het veld stapt voelt dat goed. JO11-3 verloor de laatste wedstrijd met 6-1 van SJO DFC. 

 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is. 

 

MO13-1

De laatste wedstrijd van MO13-1 ging thuis verloren tegen fc Burgum met 1-4. 

 

De dag van morgen

Morgen zal het rustig zijn op het Oostersportpark Het seizoen zit erop. Hier en daar nog wat afsluitingen die georganiseerd worden door de teams zelf maar ook dit jaar helaas geen familiedag als afsluiting. De vakantie staat voor de deur en dat is ook wel weer even fijn voor voetballers en vrijwilligers. Vanaf augustus zullen de verrichtingen van de jeugdteams weer hier te lezen zijn in de jeugdjournaals. Voor nu een ieder een hele fijne vakantie toegewenst. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda