Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het einde van de competitie is in zicht. Voor sommigen is het “freewheelend” richting de zomerstop en anderen gaan er nog een keer voor. Hetzij voor een kampioenschap hetzij voor degradatie. Spannend dus.

JO8-3. Een jong team met ongetwijfeld weer aanstormende talentjes. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen het geel/rood van Oosterlittens. (Foto: Wies Procee)

JO17

JO17-1 deed zichzelf weer eens tekort door geen gebruik te maken van de mogelijkheden die men kreeg. En dus werd er verloren. Met 2-3 was GAVC net iets sterker. In de poule van JO17-2 blijft het razend spannend. JO17-2 was afgelopen weekend vrij maar de concurrentie speelde wel. Er staan nu drie ploegen met 24 punten bovenaan. Naast Zeerobben zijn dat QVC en Deinum die beiden een wedstrijd minder gespeeld hebben.

 

JO15

JO15-1 speelde de belangrijke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek en was zich bewust van het belang van deze wedstrijd. Het resulteerde in een 1-4 overwinning en dat betekende meteen een sprong naar de negende plaats op de ranglijst. JO15-2 was niet opgewassen tegen Bolsward en verloor met 7-1 en ook JO15-3 verloor. Thuis werd het 0-3 voor Leovardia.

 

JO13

In Leeuwarden kwam JO13-1 bij FVC niet verder dan een 1-1 gelijkspel. JO13-2 speelde een spannende wedstrijd tegen Bolsward en verloor nipt met 4-5. JO13-4 maakte het zichzelf nog knap lastig. Na een 4-1 voorsprong liet het Bolsward nog terugkomen tot 4-3 maar toen was het gelukkig ook tijd. Drie punten dus. JO13-5 bleek niet opgewassen tegen Arum/Stormvogels. Het werd 3-9.

 

JO11

JO11-1 kon vol aan de bak tegen Emmen JO11-1, de nummer drie van de ranglijst. Emmen bleek met 0-9 toch een maatje te groot. JO11-2 verloor met 1-3 van MKV en verlies was er ook voor JO11-5 dat met 4-10 van SWZ Boso Sneek verloor. JO11-6 was met 3-1 net de mindere van Stiens en nipt verlies was er ook voor JO11-7. Zij verloren in Workum met 3-2.

 

En dan waren daar natuurlijk ook nog eens de teams van JO9 en JO8. Ook zij kwamen in competitieverband uit. Maar hier geen uitslagen en standen conform de richtlijnen van KNVB. Daar sluiten de Waddenrobkes zich bij aan. Ook zij spelen hun eigen competitie in de Froonacker Arena en genieten volop van het spelletje. En als de kinderen genieten geniet iedereen op en rond het veld.

 

De dag van morgen

Morgen weer zo’n heerlijke zaterdag met maar liefst achttien jeugdwedstrijden op het Oostersportpark. Voeg daarbij ook nog eens de Waddenrobkes en een ieder weet waar hij of zij morgen moet zijn. Het Oostersportpark waar het al vanaf kwart voor negen voetbal, voetbal en nog eens voetbal zal zijn. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda