Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen zaterdag de derde en voorlaatste ronde van de Regiocup. Morgen alweer de laatste ronde en dan zit het seizoen er al weer op. Een seizoen met voor velen nog best veel voetbal. Niet in competitieverband maar wel via onderlinge toernooitjes en wedstrijdjes. Het was improviseren.

JO17

JO17-1 speelde een goede wedstrijd en was met name in de tweede helft succesvol in de afronding. Er werd thuis met 2-0 van L. Zwaluwen gewonnen. JO17-2 kwam met een mooie 1-4 overwinning terug uit Arum. 

 

JO15/JO14

JO15-1 bleek veel te sterk voor LSC uit Sneek. In Sneek werd er met maar liefst 10-0 gewonnen. JO15-2 speelde een leuke wedstrijd ondanks het verlies in en tegen Blauwhuis. Het werd 6-2 voor de jongens uit Blauwhuis. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO15-3 met 3-7 van SJO DFC. Na 2 grote overwinningen voor JO14-1 was er nu een 2-2 gelijkspel tegen Balk. 

 

JO13

JO13-1 kwam afgelopen zaterdag in actie tegen L. Zwaluwen en moest op eigen veld een 7-1 nederlaag incasseren. 

 

JO12

Voor JO12-2 was er geen eer te behalen tegen de mannen uit Oosterlittens. Er werd in Ooterlittens met 9-1 verloren.  

 

JO11

Blauw Wit JO11 bleek te sterk voor Zeerobben JO11-1. Zeerobben verloor met 7-1. Verlies ook voor JO11-2 die in Arum met 6-2 ten onder gingen tegen SJO Arum/Stormvogels. Winst was er wel voor JO11-3 dat thuis met 5-2 won van Tzum. 

 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is. 

 

MO13-1

De eerste punten voor MO13-1 zijn ook binnen. In een spannende wedstrijd werd in Leeuwarden met 1-2 gewonnen van Blauw Wit. 

 

De dag van morgen

Zeerobben kijkt wederom uit naar de dag van morgen als de laatste ronde voor de Regiocup wordt gespeeld. Met maar liefst dertien thuiswedstrijden vanaf 8.45 uur is ook komende zaterdag met afstand weer de mooiste dag van de week. Morgen wordt er afscheid genomen van een wel heel vreemd seizoen met voor iedere voetballer/vrijwilliger een kleine attentie. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda