Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Misschien was er even stilletjes de hoop dat er afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie meer versoepelingen werden aangekondigd die betrekking hadden op de buitensporten maar helaas was dat nog niet aan de orde. Nog steeds geen voetbal tegen andere verenigingen. Nog steeds niet met elkaar naar een ander dorp of stad om een wedstrijd te spelen. 

En ook het doorgaan van de aangekondigde Regiocup is nog alleszins zeker. En dus moeten we nog steeds kijken naar wat wel kan en wat wel mag. En dat zijn de onderlinge wedstrijden die nog steeds zonder publiek gespeeld worden. En dat zal morgen ook niet anders zijn. Ook voor morgen is er weer een programma voor de gehele jeugdafdeling. Alleen is het altijd weer afwachten welke teams wel en niet aan de start verschijnen zo bleek ook afgelopen week weer toen er een coronauitbraak op een lagere school was. En dat merk je meteen in het aantal besmettingen binnen een team met alle gevolgen van dien. 

 

De dag van morgen

Morgen beginnen de Waddenrobkes weer om 09.00 uur met hun competitie. En vanaf 09.00 uur zijn er ook weer veel onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes voor zowel de onder- als de bovenbouw. Om 12.00 uur beginnen de laatste wedstrijden. En zo wordt de zaterdag weer langzaam aan de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda