Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Er zijn nog steeds veel verontrustende ontwikkelingen mey betrekking tot het virus. Maatregelen worden verder aangescherpt. Basisscholen gaan 25 januari nog niet open. Het heeft het jeugdbestuur doen besluiten om geplande activiteiten op de zaterdag voorlopig nog uit te stellen.

Ook de meiden van MO17-1 zijn alweer volop in training. (Foto: Frans Bode)

Op moment van schrijven is het ook nog niet 100% zeker of de avondklok zal worden ingevoerd en wat dat dan voor consequenties heeft voor de avondtrainingen. Daarover volgende week meer.

Trainingen gaan wel door bij Zeerobben. Teams trainen in eigen teamsamenstelling met elkaar. Er wordt gezocht naar leuke alternatieven om toch de schwung erin te houden. Zo heeft de JO17-1 ‘Partijmaster’ ingevoerd. Er worden partijvormen en afrondvormen gespeeld waarmee punten kunnen worden behaald. Wie aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft behaald wordt Partijmaster! Je kunt punten behalen met partijvormen, afrondvormen, latjetrap en penalty’s nemen. Op deze manier wordt geprobeerd om de jeugd gemotiveerd te houden en lekker door te trainen. 

Nu de sporthallen nog gesloten blijven en binnen sporten niet is toegestaan hebben de trainers van de Waddenrobkes besloten om met ingang van volgende week woensdag (27 januari) weer buiten op het veld te gaan trainen. Nog steeds gelden uiteraard de corona-regels dus geen ouders langs de lijn. Kinderen (leeftijd 4-6 jaar) hebben weer zin om met elkaar te sporten en Zeerobben wil dat graag faciliteren. Kinderen die niet lid zijn maar mee willen doen zijn uiteraard van harte welkom woensdagmiddag op het Oostersportpark. De trainingen zijn van 17.00 tot 18.00 uur. Voor verdere info kan contact worden opgenomen met Wietse de Wit via 06-27832598.

|Doorsturen

BuienradarAgenda