Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen zaterdag vond op het Oostersportpark het pepernotentoernooi plaats. Een toernooi voor de JO8 t/m JO11 groepen. De CIOS-studenten Thijs Baard en Jacco Kloosterman hadden de organisatie in handen. Het was één van de examenopdrachten voor hen. Het werd een mooie ochtend.

 

De koek lijkt nog niet op bij Zeerobben. Wekelijks worden er nog activiteiten voor de jeugdleden georganiseerd zolang er nog animo voor is. Want eerlijk is eerlijk het is allemaal net even iets anders dan een wedstrijd om het ‘echie’ voetballen. Verzamelen op de Robbenplaat, bespreking, in de auto met elkaar naar uitwedstrijden en dan vervolgens voetballen om de punten. Maar goed, het is even niet anders en iedereen  moet het voorlopig doen met eigen voetbalactiviteiten op de zaterdagochtend naast de reguliere trainingen. En dat gaat de vereniging goed af. Meteen na de herfstvakantie werd er het Herfst-Mix-Toernooi gedurende drie zaterdagen georganiseerd. Na een weekje rust volgde er twee spelmorgens voor de allerjongsten en 7x7 toernooien voor de iets oudere jeugd. De jeugd is nog steeds erg enthousiast en doet graag mee zo blijkt steeds maar weer. Het blijkt toch een goed alternatief dat aanslaat bij de jongens en meisjes. De kerstvakantie begint binnenkort en normaal gesproken breekt rond deze tijd de winterstop aan. De jeugdafdeling van Zeerobben neemt daarom even pauze maar niet voor lang. Op zaterdag 9 januari staat het volgende grote toernooi voor de jeugd alweer op het programma. Het wintertoernooi 2021. Niet met teams uit de verschillende provincies maar dit keer alleen voor eigen leden van jong tot oud. 

 

Afgelopen zaterdag dus het pepernotentoernooi voor de jongsten van de jeugdafdeling. Zoals reeds genoemd was de organisatie in handen van Thijs Baard en Jacco Kloosterman (examenopdracht) en dat ging hun goed af. Onder toezicht oog van de examinator van het CIOS en HJO Koos Heising verliep het toernooi vlotjes en met het prachtige weer erbij en de komst van een Piet kon het voor de kinderen niet op. Een geslaagde ochtend wederom voor de jeugdleden. De prijzen gingen deze ochtend naar:

JO8/JO9: 1 Torre van Dijk; 2 David Gjaltema; 3 Riley de Gier

JO10/JO11: 1 Jari de Wit; 2 Vayan de Groot; 3 Jurre Bos

|Doorsturen

BuienradarAgenda