Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Nu er geen competitiewedstrijden mogen worden gespeeld maar er wel toestemming is om onderling wedstrijdjes te organiseren is het jeugdbestuur de afgelopen week op zoek gegaan naar alternatieven. 

Onder de naam Zeerobben Herfst Mix Toernooi worden er binnen de geldende richtlijnen van de RIVM en KNVB 4x4 en 5x5 wedstrijdjes georganiseerd in toernooivorm. Per leeftijdscategorie wordt er elke keer geloot zodat je steeds in een andere samenstelling speelt. 

De organisatie heeft vooraf contact gezocht met zowel de KNVB/GGD als de gemeente en beiden juichen dit initiatief toe en stimuleren zelfs dergelijke voetbalactiviteiten voor de jeugd. 

 

Zaterdag om 9 uur is de start van de eerste speeldag. De spits wordt afgebeten door de JO12, JO13 en MO13 categorie. Van 10.30 uur tot 12.00 uur is het de beurt aan de JO8/JO9 en JO14/JO15 groepen. Van 12.00 tot 13.30 uur komen JO10/JO11 en JO17/MO17 in actie en rond 13.30 sluit de JO19 groep de dag af. 

 

Het jeugdbestuur wil op deze manier toch de jeugd de kans geven om naast de doordeweekse trainingen ook op zaterdag wedstrijdjes te spelen. Uiteraard gelden ook voor deze dag de verscherpte maatregelen die opgenomen zijn in het Zeerobben-protocol. Op deze manier gaat de organisatie ervan uit dat er op een verantwoorde manier gespeeld kan worden. Uiteraard is er geen publiek welkom deze dag. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda