Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Er was nog even de stille hoop dat het jeugdvoetbal buiten schot zou blijven maar afgelopen dinsdag werd bekend dat er ook door de jeugdteams voorlopig niet meer in competitieverband wordt gespeeld. Wat rest is trainen. Het jeugdbestuur is druk bezig om binnenkort alternatieven te kunnen aanbieden.

JO19

Na de afgelasting van vorige week kwam JO19-1 afgelopen zaterdag wel weer in actie. De uitwedstrijd tegen medekoploper LSC uit Sneek werd met 4-2 verloren hetgeen de eerste nederlaag betekende voor JO19-1. De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen voor JO19-2 ging thuis met 3-6 verloren tegen SJO Arum/Stormvogels. 

 

JO17

Voor JO17-1 stond de uitwedstrijd tegen FC Wolvega op het programma. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in een 4-4 gelijkspel. JO17-3 blijft het goed doen en kwam nu weer met een 11-2 overwinning terug uit St. Jacob.  

 

JO15

JO15-1 had geen kind aan LSC en won de thuiswedstrijd afgetekend met 9-1. JO15-2 boekte een knappe 6-0 overwinning op ONS Sneek. Voor JO15-4 stond de zware uitwedstrijd tegen koploper VC Trynwalden op het programma. Maar de doelstelling om uit één van de eigen aanvallen te scoren werd gehaald. Vanaf grote afstand werd de bal keurig achter de keeper gekruld. Het werd uiteindelijk 17-1. 

 

JO13

JO13-2 liet even zien over de juiste instelling te beschikken. Tegen Tzummarum kwamen de jongens op een 1-0 achterstand maar die werd na de rust omgebogen in een 3-1 overwinning.  

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit najaar met negen teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Afgelopen zaterdag werd er in verband met de herfstvakantie geen landencompetitie gespeeld. 

 

De dag van morgen

Over de dag van morgen kunnen we kort zijn. Geen voetbal voorlopig. Hoe lang deze ‘radiostilte’ zal gaan duren is nog erg zeker. De vereniging is op zoek naar alternatieven voor de jeugd om er zo voor te zorgen dat zaterdag de mooiste dag van de week blijft. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda