Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

De competitie zit erop. De prijzen zijn verdeeld. Sommige teams spelen nog een inhaalwedstrijd maar de meeste teams zijn nu klaar met de competitie. Zeerobben kon op de valreep afgelopen zaterdag nog een kampioen huldigen. JO11-1 pakte na de 2-0 winst op Hardegarijp de titel in de hoofdklasse. 

JO19

JO19-1 maakt zich op voor de nacompetitie om een plaats af te dwingen in de 4e divisie. De laatste competitiewedstrijd ging verloren met 4-2 van SJO Bergum BCV Combinatie. JO19-2 won met 6-1 van SJO Broekster Walden en is op een keurige tweede plaats geëindigd.

 

JO17

JO17-1 verloor de laatste wedstrijd in Leeuwarden van FVC met 1-0. Zeerobben is op een negende plaats geëindigd in de hoofdklasse. Kampioen JO17-2 wou uiteraard ongeslagen de competitie afmaken en dat lukte ook. Thuis tegen Scharnegoutum werd er met 6-2 gewonnen.

 

JO15

JO15-1 won haar laatste wedstrijd met 4-1 van SJO Bergum BCV Comb. Hierdoor is de ploeg op doelsaldo op de derde plaats geëindigd. JO15-2 speelde met 2-2 gelijk tegen LSC en JO15-3 had een mooie dag op Terschelling. Niet vanwege de uitslag (12-0 verlies tegen ST Terschellling/AVV) maar wel vanwege de mooie dag op het eiland.

 

JO13

JO13-1 dacht de winst tegen SJO Bergum BCV Comb. in handen te hebben maar door twee late doelpunten verloor het alsnog met 1-2. JO13-2 verloor de laatste wedstrijd van de competitie met 1-0 in en van Stiens.

 

JO12

JO12-1 is strijdend te onder gegaan tegen kampioen St. sc Heerenveen. Op het Oostersportpark werd het 0-9. In deze zware competitie toch nog acht punten gepakt. JO12-2 was niet opgewassen tegen Balk en verloor met 3-12. JO12-3 speelde een spannende wedstrijd tegen Bolsward maar verloor nipt met 3-4.

 

JO11

De dag waarop het moest gebeuren voor JO11-1 tegen Hardegarijp. Voor de tegenstander stond er niks meer op het spel maar voor Zeerobben des te meer. Bij winst was het kampioenschap een feit. Zeerobben kreeg het niet cadeau maar knokte zich naar een 2-0 overwinning en dus feest na afloop voor dit team. JO11-2 won met 5-0 van SWZ Boso Sneek en JO11-3 verloor dan wel met 1-5 van de koploper maar verliet met opgeheven hoofd het veld.

 

Waddenrobkes

Voor de Waddenrobkes was het een hele speciale dag. Eerst de finaledag bij de landencompetitie en aansluitend huldiging en meelopen in de line up van Zeerobben 1. Een geweldige dag.

 

De dag van morgen

Afgelopen zaterdag werd de competitie voor nagenoeg alle teams afgesloten. Sommigen spelen nog een uitgestelde wedstrijd of nemen deel aan de nacompetitie. Voor de overige teams is het nu afgelopen en kan men zich opmaken voor de familiedagen die op 14 en 15 juni zullen plaatsvinden. En binnenkort uiteraard nog het seizoen overzicht zoals u dat van Zeerobben gewend bent. 

|Doorsturen