Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het was niet erg druk met jeugdvoetbal afgelopen weekend. Dit natuurlijk omdat het voorjaarsvakantie is. Niet iedereen was vrij en hier en daar dus nog best wat voetbal. Voor morgen is het ook ‘slappe hap’. De competitie verloopt grillig. Sommige teams komen niet eerder dan 9 maart weer binnen de lijnen. Het lijkt een beetje op hollen of stilstaan.

Bij JO9 worden geen uitslagen en standen bijgehouden maar worden natuurlijk wel foto’s gemaakt. Hoe het gaat bij JO9-1? Deze foto zegt genoeg. (Foto: Wies Procee)

JO19

JO19-1 kwam wel in actie. Zij troffen de nummer laatst swz Boso Sneek. Zeerobben maakte geen fouten en won moeiteloos met 7-0. Omdat de top 3 geen fouten maakte blijft de stand ongewijzigd. Na de mooie overwinning tegen Blauw Wit moest JO19-2 nu een 4-1 verlies incasseren tegen Leovardia.

 

JO17

Na de 1-1 vorige week tegen Stiens was er nu winst voor JO17-1 tegen Joure. In Joure werd het 0-2 en inmiddels staat JO17-1 op een keurige 6e plaats in de hoofdklasse. 

 

JO15

Na de fraaie 3-0 overwinning tegen SDS was er nu een kansloze 6-0 nederlaag van JO15-2 tegen ST NOK/Bakhuizen.

 

JO13

Ook JO13-1 kwam afgelopen zaterdag gewoon in actie en won keurig met 2-0 van VC Trynwâlden. 

 

JO12

JO12-2 heeft de tweede overwinning van dit voorjaar te pakken. Na winst op Woudsend was de ploeg nu te sterk voor DWP. Het werd 1-3. Ook JO12-3 speelde en hoe. Een spannende pot werd uiteindelijk met 3-4 in het voordeel van Zeerobben beslist. Tegenstander was St. Annaparochie. 

 

JO11

Bij JO11 kwam alleen JO11-3 in actie. Na vorige week nog met 4-0 van Balk gewonnen te hebben was nu Bolsward met 5-1 te sterk voor Zeerobben.

 

Bij de overige groepen (JO10, JO9 en JO8) worden nog geen standen en uitslagen bijgehouden omdat de KNVB de ontwikkeling van de spelers belangrijk vindt en de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Maar liefst 10 teams doen hier ook aan de competitie mee en genieten van het spelletje. Wie echt wil weten hoeveel doelpunten er gemaakt worden moet gewoon even langs komen op de zaterdagochtend.

 

Zaterdag

Voor zaterdag staan er geen wedstrijden voor de jeugdafdeling op het programma op het Oostersportpark. Er zullen wellicht nog teams zijn die een oefenwedstrijd spelen maar het is hoofdzakelijk nog vakantie voor de meeste voetballers.

|Doorsturen