Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Voor veel teams zit de najaarscompetitie er alweer op. Zij hebben nu even rust tot begin februari. Dan zal de voorjaarscompetitie alweer van start gaan. Een korte winterstop dus. Sommige teams komen morgen nog in actie voordat voor hen de winterstop begint. Daarna is het even tijd voor andere zaken.

Ondanks het slechte weer speelde Zeerobben JO9-3 afgelopen zaterdag een leuke wedstrijd tegen SJO Warga WWS. (Foto: Frans Bode)

JO19

JO19-1 liep tegen een gevoelige nederlaag aan afgelopen zaterdag. Thuis tegen GAVC was er op een beter resultaat gerekend maar uiteindelijk stond er een 3-4 eindstand op het scoreboard. Geen punten dus. JO19-2 en JO19-3 kwamen niet in actie.

 

JO17

JO17-1 speelde tegen koploper Heerenveense Boys een prima wedstrijd. Met name de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Zeerobben moest uiteindelijk wel een 2-0 nederlaag incasseren. JO17-2 moest ook tegen Franeker een nederlaag incasseren. In Franeker werd het 4-0.

 

JO15

JO15-1 speelde een vervelende wedstrijd in en tegen Franeker. Dat resulteerde in een onterechte 3-2 nederlaag maar soms heb je dat soort wedstrijden. Snel vergeten en opmaken voor de bekerkraker tegen ONS. JO15-2 verloor met 5-0 van Franeker. JO15-3 3 en JO15-4 wonnen beiden van resp. FVC JO15-3 en JO15-4.

 

JO13

JO13-1 was al vroeg op pad richting Surhuisterveen maar kwam wel met een 0-2 overwinning thuis. JO13-2 verloor met ruime cijfers van Oosterlittens.

 

JO12

JO12-1 kon de laatste wedstrijd van dit jaar niet stunten tegen kampioen Stichting sc Heerenveen. Zeerobben speelde een sterke wedstrijd maar verloor wel met 5-2. JO12-2 won met dubbele cijfers in en van St. Anna. JO12-3 en JO12-4 kwamen niet in actie.

 

JO11

JO11-1 kende in Leeuwarden weinig problemen met FVC en won met 2-6. Winst was er ook voor JO11-2 in de wedstrijd tegen Oosterlittens. Het werd uiteindelijk 5-3. JO11-3 was vrij.

 

JO10, JO9, JO8

Ook bij deze groep (tien teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

De dag van morgen

Zoals reeds gezegd loopt de competitie richting de winterstop en dat is te merken op het Oostersportpark morgen. Toch zijn er nog acht thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Nog genoeg te doen dus. Vanaf 8.45 uur kunt u nog genieten van de laatste wedstrijden in 2018. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda