Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Er heerste nog net geen serene rust op het Oostersportpark afgelopen zaterdag. Een inhaal- en bekerprogramma in combinatie met de herfstvakantie zorgde voor een beperkt programma. Maar er gebeurde nog wel iets.

 

JO12-1 bekert verder door een ruime overwinning op Mulier. (Foto: Hilbrand Kuperus)

JO15

JO 15-1 had een bekerwedstrijd op het programma staan. Tegenstander was Heerenveense Boys JO15-2 dat duidelijk een maatje te klein bleek voor Zeerobben. Het werd 8-0 en dus weer een ronde verder in de bekercompetitie. Ook JO15-3 kwam in actie. Zij speelden tegen Bolsward. Daar werd het 3-3.

 

JO13

Voor JO13-1 geen bekerwedstrijd maar wel een wedstrijd voor de reguliere competitie. Thuis tegen Drachtster Boys werd er met 2-0 gewonnen. 

 

JO12

Bij JO-12 ook volop bekervoetbal. JO12-1 moest het in Witmarsum opnemen tegen Mulier maar ook hier waren de verschillen te groot en won Zeerobben met 1-13 en dus door naar de volgende ronde. Ook JO12-2 gaat door in de beker. Zij wonnen thuis met 7-1 van Inrnsum. Helaas viel het doek voor JO12-4 in de bekercompetitie. Zij verloren in Bolsward met 6-1 van SC BOlsward. 

 

JO11

JO11-1 trof thuis Blauw Wit en die bleek op dit moment nog een maatje te groot. Zeerobben verloor met 2-9 maar deze jongens komen eraan. Ook JO11-2 speelde tegen Blauw Wit en zij wisten wel de volgende ronde te halen door met 6-0 te winnen. Bij de JO11 groep was er voor JO11-3 geen vervolg op het bekeravontuur. Zij verloren met 4-2 van Warga.

 

JO9

Bij de JO9- groep kwamen zowel JO9-1 als JO9-2 in actie voor de beker. JO9-1 won van Nicator en bekert dus ook verder.Verlies was er voor JO9-2 tegen QVC. Einde bekeravontuur maar wel een ervaring rijker. 

 

Waddenrobkes

Zaterdag gaat de competitive voor de Waddenrobkes ook weer verder na een weekje rust. Er werd wel gewoon getraind door de jongens en meisjes maar ze hadden vorige week een zaterdag vrij in verband met de herfstvakantie. Zaterdag vanaf 9.00 uur gaat echter de landencompetitie weer verder. 

 

Zaterdag

Ggewoon weer een heerlijke volle zaterdag voor de jeugdafdeling van Zeerobben met veel voetbal voor de jongens en meisjes. Vanaf half 9 staan er maar liefst weer 14 wedstrijden op het programma op het Oostersportpark. Daarnaast spelen 15 jeugdteams uitwedstrijden zodat het morgen wederom een komen en gaan zal zijn van spelers, leiders en overige vrijwillig(st)ers. Kom langs en proef de sfeer. 

 

|Doorsturen