Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

De afgelopen weken stonden in het teken van zaalvoetbal maar dat is nu achter de rug en dus gaat alle aandacht weer richting de competitie die binnenkort weer van start zal gaan.

JO17-1 bereikte de halve finale op het JOFK te Franeker. (Foto: Frans Bode)

JO17-1 en twee teams van de JO15 deden mee aan het jeugd open Fries kampioenschap zaalvoetbal te Franeker. JO 15-1 was dichtbij plaatsing voor de finaledag maar zag die droom uiteenspatten toen sc Joure en de slotseconden alsnog wist te scoren tegen Zeerobben waardoor niet Zeerobben maar Joure doorging naar de finale.

De jongens van JO17-1 begonnen op de finaledag met een 3-0 overwinning op Blauw Wit. De tweede wedstrijd tegen LAC Frisia werd met 5-0 gewonnen en door het 0-0 gelijkspel tegen Balk plaatste Zeerobben zich voor de halve finale. Daar trof het een ander team van Frisia. Zeerobben kwam op een 1-0 voorsprong maar zag Frisia in de slotfase nog op 1-1 komen. Met de penalty’s ging het helaas mis voor Zeerobben en daarom geen finaleplaats. Maar ook JO17-1 kon met opgeheven hoofd het toernooi verlaten.

De dag van morgen

De knop gaat weer om en de teams gaan zich voorbereiden op de weede seizoenshelft. Zo start JO15-1 aanstaande zaterdag met een oefenwedstrijd op het Oostersportpark tegen Marum om 10.30 uur. JO17-1 gaat zaterdag richting Hoogeveen om te oefenen tegen HZVV JO17-1 en ook JO19-2 speelt zaterdag een oefenwedstrijd. Zij spelen thuis tegen LSC JO17-2 om 10.30 uur.

De jeugdafdeling van Zeerobben is weer los.

|Doorsturen

BuienradarAgenda