Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het was weer een mooie zaterdag op het Oostersportpark. Veel blijde gezichten maar natuurlijk ook teleurstellingen. Dat is wat jeugdvoetbal zo mooi maakt. De ochtend begon weer stralend met de vlaggenparade bij de Waddenrobkes. 

JO19

Het is altijd maar weer afwachten hoe een ploeg zich herstelt na een nederlaag. JO19-1 deed dat goed door, na het verlies tegen Workum, te winnen van Trynwalden. Morgen de topper tegen LSC. JO19-2 won thuis knap met 1-0 van Workum. 

 

JO17

Ook een goed herstel van JO17-1. Na het verlies tegen koploper Achilles was er nu geen vuiltje aan de lucht tegen Hoogezand. Het werd maar liefst 8-1. Een doordeweekse wedstrijd van JO17-2 tegen Sneek Zwart werd met 2-0 verloren. Verlies was er ook voor JO17-3. Zij verloren met 4-0 van Beetgum.

 

JO15

Na drie winstpartijen en een gelijkspel was er nu verlies voor JO15-1 in de wedstrijd tegen koploper Blauw Wit. Het werd 6-0. JO15-2 blijft aan de winnende hand en won nu thuis met het kleinst mogelijk verschil van ST SDS/Nijland. Het werd 1-0. De wedstrijd tussen JO15-3 en fc Harlingen was in evenwicht. Zo ook de stand: 1-1. Als enig JO15-3 team in deze competitie doen de jongens het zeer verdienstelijk.

 

JO13

De wedstrijd van JO13-1 ging niet door. JO13-2 kwam met een monsterscore terug uit Scharnegoutum waar het maar liefst 0-12 werd.

 

JO12

De wedstrijd van JO12-1 tegen Franeker eindigde zoals die ook begonnen was. 0-0. JO12-2 speelde tegen AVV en verloor thuis nipt met 2-3 van de jongens van Terschelling.

 

JO11

Een spannende wedstrijd tussen de JO11-1 teams van Zeerobben en Burgum. Burgum won uiteindelijk met 5-3. Bij de wedstrijd van JO11-2 tegen fc Harlingen kon het alle kanten op. Dit keer won fc Harlingen met 4-5. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier. 

 

De dag van morgen

Morgen niet zo’n drukke zaterdag op het Oostersportpark als afgelopen zaterdag. Met elf thuiswedstrijden spreken we dan van een relaxte zaterdag. De wedstrijden van JO15-3 en JO17-3 beginnen na het middaguur en de rest van de wedstrijden in de ochtend. Dit alles maakt de zaterdag toch weer tot de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda