Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Dat de ene zaterdag de andere niet is bleek afgelopen weekend wel weer. Waar het de ene week mee zit kan het de andere week weer net tegen zitten. Dat hoort ook bij het jeugdvoetbal en maakt je uiteindelijk weer sterker.

JO19

Het lukte JO19-1 steeds maar weer om een opgelopen achterstand om te zetten in een overwinning maar afgelopen zaterdag niet. Tegen de nummer twee Workum kwam JO19-1 nog wel terug tot 1-1 maar moest uiteindelijk met 1-3 de overwinning aan Workum laten. JO19-2 kwam niet in actie.

 

JO17

Jammer dat de lange uitreis van JO17-1 naar Enschede niet beloond werd met een puntje. Men was er dichtbij maar verloor uiteindelijk met 2-1 van de koploper Achilles. Wel een mooie ervaring rijker. Voetballen in de jeugd tegen Enschede. Het is niet velen gegeven. Door JO17-2 werd een prachtige 2-3 overwinning uit het vuur gesleept tegen ST SDS/Nijland. JO17-3 verloor met 0-2 van Minnertsga maar is wel een mooie teamfoto rijker.

 

JO15

En dan het sprookje van JO15-1. Er waren twijfels bij velen maar kijk wat de ploeg tot nu toe gepresteerd heeft. Vorige week al de knappe 1-3 overwinning in en tegen Veendam en afgelopen zaterdag werd in de slotseconden een 3-2 overwinning behaald tegen SJO FC Meerdijk. Hierdoor heel knap op een derde plaats en dan hebben we het wel over divisievoetbal. Morgen een nieuwe uitdaging als ze op bezoek gaan bij koploper Blauw Wit. JO15-2 kwam niet in actie. De wedstrijd van JO15-3 werd afgelast en zij maken zich nu op voor de stadsderby.  

 

JO13

JO13-1 was niet opgewassen tegen het fysieke geweld van Zwaagwesteinde en verloor met 6-0. JO13-2 speelde een mooie doelpuntrijke wedstrijd tegen SJO Warga/WWS en won met 7-3 en doet daarmee weer mee in de strijd om de koppositie.

 

JO12

JO12-1 was met 0-3 te sterk voor Bolsward. Helaas geen punten voor JO12-2. Zij verloren thuis met 0-3 van SJO AVC/Tzummarum.

 

JO11

JO11-1 kwam afgelopen weekend niet in actie. JO11-2 kwam wel in actie en behaalde een mooie 4-3 overwinning op FVC. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier. 

 

De dag van morgen

Morgen is weer zo’n heerlijke drukke zaterdag op het Oostersportpark. Van vroeg tot laat veel jeugdvoetbal met zowel prestaties als recreatief voetbal. Voor eenieder wat. Het zal weer puzzelen worden met de kleedaccommodatie maar ondanks dat het soms behelpen is blijft de zaterdag de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda