Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het zonnetje liet het afweten op de zaterdagochtend maar de voetballers niet. Integendeel. Het was weer als vanouds. Leuke wedstrijden, veel publiek en een goede sfeer.

Zeerobben JO15-2 won dik van de nummer 2 ONS. (Foto: Wies Procee)

JO19

JO19-1 maakte het zich wederom niet makkelijk. Ook afgelopen zaterdag moest een 1-0 achterstand weer omgebogen worden en wederom lukte dat. Uit bij Bolsward werd er met 1-2 gewonnen. Zaterdag speelt JO19-1 tegen de nummer 2 Workum. JO19-2 was vrij en moet zaterdag op bezoek bij ONS.

JO17

De topper van JO17-1 tegen koploper Blauw Wit eindigde onbeslist. Er werd niet gescoord en dus bleef het 0-0. Zaterdag wacht de verste uitwedstrijd van dit seizoen en misschien wel uit de historie. JO17-1 gaat op bezoek bij Achilles E te Enschede. Daarom geen auto’s morgen maar vervoer per bus! Er werd volop gescoord in de wedstrijd van JO17-1 tegen Stiens maar helaas scoorde Zeerobben maar 4 keer en Stiens 9 keer. Daarbij moet wel vermeld worden dat JO17-2 het enige niet-standaardteam in deze tweede fase is. JO17-3 had een dagje Terschelling. Altijd gezellig ondanks dat er met 4-1 verloren werd.

JO15

JO15-1 blijft vriend en vijand verbazen. De trainers Dennis Riem en Patrick Zuurmond werken echter stug en consequent door met deze talentvolle groep. Afgelopen zaterdag mochten ze spelen in het stadion van Veendam ‘De Lange Leegte’ en kwamen ‘gewoon’ met een 1-3 overwinning terug uit Veendam. Zaterdag wacht SJO FC Meerdijk. JO15-2 keek uit naar de topper tegen ONS maar het bleek geen topper te zijn. Zeerobben was veel en veel te sterk en won met 12-0 en blijft dus koploper. Na het vervelende verlies van vorige week tegen Hielpen ging de knop weer om bij de mannen van JO15-3 en wonnen ze keurig met 1-0 van ST SDS/Nijland.

JO13

Een niet al te beste wedstrijd van JO13-1 leverde geen punten op. Er werd met 2-3 van Blauw Wit verloren. En na twee overwinningen op een rij moest JO13-2 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. Het werd 3-0 voor de jongens uit Leeuwarden. Zaterdag nieuwe kansen tegen SJO Warga/WWS.

JO12

Een heel spannend wedstrijd werd nipt door JO12-1 verloren van Minnertsga. Grote teleurstelling maar het publiek heeft genoten van de 4-5 verloren wedstrijd. JO12-2 was niet opgewassen tegen Blauw Wit en verloor met 5-1.

JO11

JO11-1 blijft knokken in de hoofdklasse maar kwam afgelopen zaterdag net iets tekort tegen Be Quick Dokkum. Het werd 2-3. En Stiens was veel te sterk voor JO11-2. Er werd met dubbele cijfers verloren.

De dag van morgen

De ene zaterdag is de andere niet. Dat geldt zeker ook voor het programma bij de jeugd. Zaterdag is het met 10 thuiswedstrijden betrekkelijk rustig op het Oostersportpark maar blijft de zaterdag de mooiste dag van de week. Voor de echte liefhebbers blijft er genoeg over om van te genieten. Bovendien komen de Waddenrobkes ook gewoon in actie.

|Doorsturen

BuienradarAgenda