Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Ondanks het feit dat er nog maar een paar wedstrijden op het programma stonden was het toch druk en volop feest op het Oostersportpark. Nog twee teams vierden hun kampioenschap.

JO19

Toen deze week het bericht kwam dat concurrent QVC gelijk had gespeeld was het kampioenschap al een feit. De laatste wedstrijd tegen Scharnegoutum was dan ook om des keizers baard. Die wil je uiteraard ook winnen maar het zat er niet in. De jongens waren al met het hoofd in de wolken en waren druk geweest met de voorbereidingen op hun feestje. En dat feestje kwam zeker er ondanks het verlies. De schaal werd uitgereikt en daarna met z’n allen op de kar door de stad. 

 

JO17

JO17-3 heeft het seizoen afgesloten met een keurig gelijkspel tegen de nummer twee van de ranglijst SJO Oudega/HJSC/Heeg. Het werd 3-3 en daarmee sluiten ze competitie af met een keurige zesde plaats.  

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

De competitie zit erop. De wedstrijden zijn gespeeld. Daarom morgen geen programma meer. Wel zijn er verschillende teams al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Er worden alweer trainingen georganiseerd voor de nieuw samengestelde teams en afsluitend wordt er hier en daar deelgenomen aan een toernooi. Binnenkort het seizoensoverzicht van de jeugdafdeling.

|Doorsturen

BuienradarAgenda