Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het wordt met de week spannender in de diverse competities. Mei is de maand dat de beslissingen vallen voor zowel de kampioenschappen als de degradaties.   

JO19

Bij de JO19 kwam alleen JO19-2 in actie en hoe. Voor hen stond de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper Minnertsga op het programma. Wil JO19-2 nog kans maken op het kampioenschap dan moest er gewonnen worden en dat gebeurde ook. Met een prachtige 1-3 overwinning kwamen de mannen terug uit Minnertsga. Er zijn nog twee finales te spelen tegen respectievelijk Blauw Wit en Scharnegoutum. Spannend dus. 

 

JO17

JO17-1 kwam niet in actie. Concurrent SJO Feansters wel die nu in punten gelijk staan met Zeerobben. Morgen de uitwedstrijd tegen Bedum en dan een week later de laatste wedstrijd tegen Zuidhorn. JO17-3 verloor met 3-0 van Hielpen. 

 

JO15

JO15-1 kwam in de thuiswedstrijd tegen de Weide niet verder dan een gelijkspel. Met een derde plaats doet JO15-1 het uitstekend in de divisie. Nipt verlies was er voor JO15-2 in de thuiswedstrijd tegen Mulier, het werd 2-3. JO15-3 kwam met een klinkende 1-5 overwinning terug uit Leeuwarden bij MKV. JO15-4 verloor met 3-0 van SJO RVLC.

 

JO13

JO13-1 won thuis met ruime cijfers van Makkum. Het werd 7-1. JO13-2 verloor met 9-1 van de nummer 3 LSC. 

 

JO12

In een spectaculaire wedstrijd verloor JO12-1 met 6-5 in en tegen Scharnegoutum. JO12-2 won thuis overtuigend met 5-2 van St. Annaparochie. JO12-3 blijft het ook goed doen. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 4-3 van Oeverzwaluwen.  

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

Als dit mooie weer nog een beetje aanblijft dan is het zaterdag aanstaande een prachtige dag op het Oostersportpark met maar liefst vijftien thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij het feestje van de Waddenrobkes en iedereen weet weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda