Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Wat een geweldige zaterdag was het weer. Ongeacht de uitslagen was weer duidelijk waarom de zaterdag de mooiste dag van de week is. Zoveel jeugd, zoveel voetbal en zoveel plezier met elkaar. 

JO19

JO19-1 heeft het zwaar in de hoofdklasse en verloor thuis met 0-5 van sc Bolsward. JO19-2 had een vrij weekend. 

 

JO17

JO17-1 speelde thuis tegen Be Quick Groningen en ondanks dat Zeerobben twee keer scoorde bleef het toch 0-0. Met 11 punten delen ze de koppositie nu met SJO Feansters. JO17-2 was thuis niet opgewassen tegen sc Joure en verloor met 1-5. 

 

JO15

Na de winst op Olde Veste werd er afgelopen zaterdag uit weer gewonnen. Dit keer werd Frisia met 0-5 verslagen. En JO15-4 blijft het goed doen. Dit keer werd er thuis keurig met 1-0 gewonnen van sc Joure.      

 

JO13

JO13-1 was thuis veel te sterk voor AVV al leek het daar in de rust nog niet op toen het 1-1 was. Na rust liep Zeerobben uit naar 9-1. Ook een mooie overwinning van JO13-2 op SJO Oudega/HJSC/Heeg. Het werd maar liefst 1-7.  

 

JO12

JO12-1 verloor in Snel met 0-5 van Sneek Wit Zwart. Winst was er wel voor JO12-2 die met 3-6 van Tzummarum wonnen en met VSV ’31 nu aan kop staat. En wat te denken van JO12-3 dat met 4-4 gelijk speelde tegen ONS. Dat moet een fantastische wedstrijd zijn geweest. 

 

JO11-1

JO11-1 verloor de uitwedstrijd in Koudum nipt met 2-1 van Oeverzwaluwen.  

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

Het is volop meivakantie en dat is ook op de velden te merken. Was het afgelopen zaterdag nog volle bak, morgen is er maar een thuiswedstrijd voor JO19-2 en zijn er slechts twee uitwedstrijden. ‘Zeerobben-onwaardig’ zou je bijna zeggen maar het is ook weer even lekker voor al die vrijwilligers om even rust te nemen. Vanaf 14 mei is het weer volle bak. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda