Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Ondanks het paasweekend waren er toch nog een aantal wedstrijden op zowel zaterdag als ook op maandag tweede paasdag. 

JO19

Het zijn moeilijke tijden voor JO19-1. Vaak kunnen ze niet met hun sterkste team aantreden omdat er al jongens af en toe bij de senioren aansluiten. Afgelopen zaterdag werd er uit met 3-1 verloren van FVC. De ene wedstrijd is de andere bij JO19-2. Werd er onlangs nog van de nummer 2 Workum gewonnen, dit keer verloor de ploeg met 5-2 van Ouwe Syl. Nog wel steeds op een keurige tweede plaats. 

 

JO17

JO17-1 had een drukke week. Vorige week woensdag werd de gestaakte wedstrijd tegen SJO Feansters uitgespeeld en met 1-2 verloren. De return was afgelopen zaterdag en met weer elf man werd er nu met 1-2 gewonnen. De kroon op het werk kwam afgelopen maandag toen thuis met 4-1 van koploper Bedum werd gewonnen en de ploeg aan kop van de ranglijst brengt. De uitwedstrijd van JO17-3 tegen middenmoter GAVC werd keurig met 3-6 gewonnen. 

 

JO15

JO15-1 verloor de doordeweekse inhaalwedstrijd uit tegen De Weide met 3-0 maar herstelde zich afgelopen zaterdag weer knap door thuis met 5-0 van Olde Veste te winnen. De jongens blijven het goed doen in de divisie.     

 

JO13

De inhaalwedstrijd van JO13-2 tegen fc Harlingen werd met 9-2 verloren. 

 

JO12

De doordeweekse inhaalwedstrijd van JO12-1 werd in een doelpuntrijke wedstrijd nipt met 4-3 verloren. JO12-2 blijft het naar goed doen in de competitie. Afgelopen zaterdag werd er met 11-0 van SJO DFC gewonnen. En daarmee is JO12-2 trotse koploper geworden. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

Meivakantie of niet het is morgen weer een ouderwetse volle bak op het Oostersportpark met maar liefst dertien thuiswedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij de elf uitwedstrijden en nog de Waddenrobes en dan kunnen we niet anders concluderen dat de zaterdag de mooiste dag van de week is. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda