Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

De lichten branden weer tot 20:00 uur op het Oostersportpark. Voor de jeugd t/m 17 jaar zijn er vanaf dinsdag weer lichte versoepelingen doorgevoerd en mag er getraind worden tot 20:00 uur. Daar werd meteen alweer dankbaar gebruik van gemaakt en waren alle velden weer bezet met enthousiaste jeugd. 

Voor sommige teams gingen de trainingen gewoon door ondanks de afgekondigde maatregelen van de laatste weken. Sommige trainers waren in de gelegenheid om de jeugd trainingen te geven voor 17.00 uur maar dat gold uiteraard niet voor iedereen. Maar nu er weer tot 20.00 uur getraind mag worden geeft dat meer teams de mogelijkheid om weer lekker te voetballen. 

Wedstrijden op zaterdag spelen is op moment van schrijven nog niet toegestaan. Wellicht dat de persconferentie van vrijdag goed nieuws brengt voor de sportverenigingen. Veel teams wachten daar niet op en hebben al met elkaar afspraken gemaakt voor het spelen van oefenwedstrijden zaterdag. Vanaf 09.00 uur zijn er dan ook onderlinge duels en daarnaast zijn er teams die gewoon weer gaan trainen. Alles nog steeds zonder publiek. Wellicht dat er vanaf volgende week weer meer mogelijk is maar dat is nog even afwachten. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda