Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Er wordt nog steeds volop gevoetbald. Zoals het nu staat ook morgen maar dan zonder publiek. Het zal weer een stuk rustiger zijn langs de lijn op het Oostersportpark met alleen wat vrijwilligers, kaderleden en rijdende ouders van de gasten. Het went nooit. 

JO19

Het was een vrije zaterdag voor de mannen van zowel JO19-1 als JO19-2. Ook morgen geen programma voor deze ploegen. Zij komen pas 27 november weer in actie.

 

JO17

Bij de JO17 groep ook een zeer beperkt programma. Alleen JO17-2 kwam in actie. Zij speelden tegen het laag geklasseerde SJO Oudega/HJSC/Heeg en hadden geen kind aan die ploeg. Het werd maar liefst 13-0. Een mooie vierde plaats op dit moment voor JO17-2 met slechts 3 punten achterstand op de koploper. 

 

JO15

De bekerwedstrijd van JO15-1 thuis tegen HFC ’15 ging helaas niet door in verband met coronabesmettingen bij de tegenstander. De wedstrijd is door de bond opnieuw vastgesteld op dinsdagavond 23 november om 19.00 uur. JO15-2 kwam afgelopen zaterdag wel in actie en verloor uit in Oosterend bij ST SDS/Nijland met 6-0. JO15-3 en JO15-4 waren beiden vrij. 

 

JO13

Ook bij de groep van JO13 afgelopen zaterdag geen wedstrijden 

 

JO12

JO12-1 kon het thuis tegen FC Burgum niet bolwerken en verloor met 2-12. JO12-2 kwam niet in actie. JO12-3 verloor de uitwedstrijd in Leeuwarden bij Frisia met 8-0.  

 

JO11-1

In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO11-1 met 3-6 van SJO DFC.  

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met acht teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

De dag van morgen

Morgen gewoon weer dertien thuiswedstrijden op het Oostersportpark en nog eens negen ploegen trekken de provincie in. Zoals reeds gezegd dus wedstrijden zonder publiek. Dat betekent weer drukke tijden voor de fotograaf van Zeerobben die het thuisfront graag op de hoogte houdt van wat zich allemaal op en rond de velden afspeelt. Daar moeten we het voorlopig mee doen. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda