Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Ondanks het snel stijgende aantal coronabesmettingen wordt er gelukkig nog steeds volop gevoetbald. Wel met de nodige extra maatregelen rond kantine en kleedkamers maar de jeugd kan nog sporten en daar is een ieder blij mee. Voor morgen staat er weer het nodige op het programma. 

JO19

En daar was de eerste overwinning voor JO19-1. Na twee gelijke spelen werd er met 2-1 gewonnen van Leovardia. Dat brengt de ploeg op een achtste plaats. JO19-1 komt zaterdag 27 november pas weer in actie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Stiens op het programma die op een zevende plaats staat net boven Zeerobben. Thuis tegen het op de derde plaats staande Bolsward moest JO19-2 een 2-4 verlies incasseren. JO19-2 is nu ook twee weekenden vrij en kan zich opladen voor de wedstrijd tegen Workum.

 

JO17

JO17-1 had geen kind aan Leovardia die met 11-0 werden verslagen. Omdat CVVO ook weer won blijft Zeerobben op de tweede plaats staan en moet zelf alles blijven winnen en hopen op een misstap van de koploper. Een zwaar bevochten 3-3 voor de mannen van JO17-2 tegen QVC. Een knap resultaat tegen de nummer twee van de ranglijst. Morgen wacht SJO Oudega/HJSC/Heeg. En daar waren wederom 3 punten voor JO17-3. Dit keer werd SJO Arum/Stormvogels met 2-4 verslagen. Morgen uit naar de nummer twee van de ranglijst Tzummarum.

 

JO15

Een magere overwinning voor JO15-1 in de uitwedstrijd tegen LSC maar ook dat levert gewoon 3 punten op. Morgen wacht de bekerwedstrijd thuis tegen HFC ’15 uit Groningen. Die ploeg komt uit in de 6e divisie. Aan de bak dus. Een mooi 2-2 gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Deinum en een overtuigende 2-7 overwinning was er voor JO15-3 in de uitwedstrijd tegen Blauw Wit. JO15-4 was niet opgewassen tegen DTD en verloor met 8-1. 

 

JO13

JO13-1 won met 3-1 van SJO Broekster Walden en is nog steeds koploper in de 1e klasse. JO13-2 kwam met een overtuigende 8-1 overwinning terug uit Akkrum. 

 

JO12

JO12-1 heeft het niet makkelijk in de hoofdklasse en verloor met 10-0 van Drachtster Boys. JO12-2 speelde in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Bolsward en JO12-3 verloor helaas van het sterkere SSS’68. 

 

JO11-1

JO11-1 kwam met een mooie 2-4 overwinning terug uit Leeuwarden waar met 2-4 gewonnen werd van Frisia. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met acht teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

De dag van morgen

Als de persconferentie vrijdagavond geen roet in het eten gooit staat er zaterdag weer een heerlijk programma met tien thuis- en zeven uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Iets minder wedstrijden maar niet minder gezellig. Om 8.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. De koffie staat klaar in de kantine. Denk om de coronamaatregelen. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda