Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen weekend kwam er eind aan de herfstvakantie en dus was er nog een beperkt programma. Alhoewel er met vier thuis- en zeven uitwedstrijden nog best wel de nodige bedrijvigheid was op het sportcomplex. Morgen is weer andere koek. Dan weer een vertrouwd programma met elf thuis- en dertien uitwedstrijden voor de jongens en de meiden. 

JO19

Bij de JO19 kwamen zowel JO19-1 als JO19-2 in actie. JO19-1 vertrok voor een uitwedstrijd naar Broeksterwalden. Na twee gelijke spelen lukte het niet om punten te pakken. De wedstrijd ging met 5-0 verloren. Een prachtige overwinning was er wel JO19-2 op Leovardia. In Leeuwarden werd er met 1-5 gewonnen en staat JO19-2 momenteel keurig vierde. 

 

JO17

In de groep van de JO17 waren er ook twee wedstrijden. Zowel JO17-1 als JO17-2 kwamen in actie. JO17-1 deed dat in een uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst Bolsward. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die uiteindelijk onbeslist bleef. Het werd 4-4. Hierdoor blijft Zeerobben op de tweede plaats staan en is CVVO koploper met 12 uit 4. JO17-2 kende geen genade met hekkensluiter Workum. Op het hoofdveld werd er met maar liefst 10-3 gewonnen. 

 

JO15

Vorige week overheerste de teleurstelling toen de topper tegen Marum in een 2-2 gelijkspel eindigde. Veel tijd om daar bij stil te blijven staan was er niet want afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Gorredijk op het programma die zich aan kop had genesteld na het gelijkspel van Zeerobben tegen Marum. Maar JO15-1 liet zien over genoeg veerkracht en kwaliteit te beschikken en won de uitwedstrijd keurig met 1-2 en is weer terug aan kop van de ranglijst. JO15-2 kwam ook in actie en hoe. Thuis werd er een kleurige 2-0 overwinning op Akkrum geboekt. Helaas moest JO15-4 met 4-2 de overwinning aan Wijkels Hallum laten. 

 

JO13

JO13-1 speelde al vroeg in de ochtend een thuiswedstrijd tegen Jubbega. Het was nog maar de tweede wedstrijd voor JO13-1 maar door de 3-2 overwinning nestelen ze zich nu al op de tweede plaats achter koploper Franeker. JO13-2 kwam met een keurige 1-2 overwinning terug uit Makkum. Dat zal spannend geweest zijn. 

 

De dag van morgen

Voor morgen weer een heerlijk compleet programma dus met maar liefst elf thuis- en dertien uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Om 8.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. Maar bedrijvigheid is er al veel eerder. Wat te denken van JO10-1 die al om 8.30 uur tegen Be Quick 1887 in Haren moeten voetballen. Laat u verrassen en geniet van jeugdvoetbal ten top morgen op het Oostersportpark. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda